Yoga in IJburg

Thrive Yoga & Pilates

Yoga in IJburg

'Be happy and free!'

Centraal op IJburg aan de IJburglaan is onze ruimste yogastudio gevestigd. Hier geven we persoonlijke Yoga en Pilates groepslessen aan gemiddeld acht en maximaal zestien deelnemers. De ruime zaal heeft de karakteristieke warme Thrive sfeer waardoor je je gelijk thuis voelt. Je vind de studio nabij de kruising en tramstop Diemerparklaan (tram 26 vanaf CS). Je vindt er dagelijks een ruim aanbod Yoga en Pilates lessen.
Suzanne Veeken
Lees verder
Ik heb bij ongeveer 10 verschillende yogascholen in Amsterdam yogalessen gevolgd. Bij elke verhuizing wisselde ik, maar ook mijn behoefte in yogastijl wisselde in de afgelopen jaren. Thrive Yoga is tot nu toe mijn absolute favoriet. De school biedt zowel een intensieve vorm van yoga (Vinyasa en Jivamukti) als een zachtere vorm (Yin yoga). De combinatie van de yogastijlen, de kleine lesgroepen, de ervaren docenten, en dat je er ook goede Pilates lessen kunt volgen, maakt Thrive Yoga voor mij bijzonder. De extra aandacht in de vorm van aangestoken kaarsen en een kopje thee geserveerd op de mat aan het einde van de les, kon ik ook altijd enorm waarderen. Er zijn allerlei vormen van abonnementen verkrijgbaar en ik vind de proefabonnementen ook erg aantrekkelijk. Als je meer rust wilt ervaren, aan je lijf wilt werken en dat graag doet in een superfijne omgeving, is dit je plek.
Em Pat
Lees verder
Na vele proeflessen bij verschillende yogastudio's in Amsterdam kwam ik uiteindelijk terecht bij Thrive en het voelde meteen goed! De sfeer is prettig en ontspannen, de instructeurs vriendelijk en hebben allen een eigen stijl van doceren, dus er zit voor iedereen wat bij. Fijn ook dat je na de les nog even met een kop thee kan blijven zitten en zo het effect van de les op je in kan laten werken.
Tessa Neijmeijer
Lees verder
Thrive is een erg fijne yoga-studio. Veel goede docenten, kleine groepen en een ruim aanbod aan lessen. De muziek en geur tijdens de lessen doen mij erg denken aan de yoga retreat die ik ooit in Nepal deed, dus ik waan me tijdens iedere les weer even terug in dat moment! Veel persoonlijke aandacht voor de houdingen, maar ook de theorie achter yoga wordt behandeld. Ik kom hier al jaren met veel plezier :)

Lees alle reviews op Google

Yoga

In onze Yogalessen is veel aandacht voor houding, beweging, adem en filosofie. De lessen varieren van actieve flow tot meditatieve ontspanning.

Pilates

De Pilates methode is een effectieve body workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en flexibel lichaam te creëren.

Benieuwd naar Thrive Yoga?

Boek hier je proefles

Start vandaag nog met onze introductie aanbieding en probeer 2 of 5 lessen bij Thrive om te ontdekken wat yoga en pilates voor jou kunnen betekenen. Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen! 

Deze aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt.  Bekijk overige voorwaarden.

Let op niet geldig voor zwangerschapsyoga: voor een proefles zwangerschapsyoga klik hier

€ 17,-

2x proefles
In één week

Of bekijk overige tarieven en meld je aan.

Docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

image0

Yoga

Jelka

Romy portrait

Yoga

Romy

portrait Jessica kopie

Yoga

Jessica

Minne portrait

Yoga

Minne

Cleo_Kwaaitaal_portrait

Pilates, Yoga

Cleo

IMG_0666

Yoga

Vera

Jes portrait

Pilates, Yoga

Jes

Luca portrait

Yoga

Luca

Mirjam-Couvreur_portrait

Pilates

Mirjam

Marco-Rodie-portrait

Yoga

Marco

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.