Buiten Yoga

In 2023  is er weer een uitgebreid lesrooster ‘buiten yoga- en pilates lessen in de open lucht!  We geven dagelijks onze ‘outdoor lessen’ in de buurt van onze studio’s in Amsterdam Oost.

Verschillende Thrive Yoga docenten geven een gevarieerde yogales met Hatha, Yin en flow elementen en Pilates mat lessen. De lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus en te volgen met een maandabonnement, strippenkaart of losse les. De groepsgrootte is minimaal drie en maximaal veertien deelnemers. Je werkt op een eigen matje (zelf meenemen).

Hoe werkt het?

Je kunt meedoen als je jezelf voor de les ingeschreven hebt via ons lesrooster. Zo kunnen we het aantal deelnemers controleren en weten we wie er komt. 

We verzamelen uiterlijk  5 minuten voor de les  op de afgesproken plek en lopen dan samen naar een rustige plek in het park. Mocht het weer niet geschikt zijn die dag, dan sturen we je ruim voor de les een sms bericht, zorg er dus voor dat we je recente gegevens hebben.

Locatie informatie

IJburg Diemerpark

In het Diemerpark verzamelen we (5 minuten voor de les) bij de verharde kruising vlakbij het ‘strandje’ van het Diemerpark (oranje ster). Vanaf daar lopen we richting het gebouw van de Hockey vereniging. Aan je linkerhand is een mooi vlak veld met ook wat sporttoestellen waar we onze matten neerleggen voor onze Yoga of Pilates les (Thrive logo).

Op het kaartje hiernaast zie je de kruising bij het strandje en de plek waar we de les doen (de blauwe stip). We zien je graag snel in het Diemerpark IJburg voor jouw Yoga of Pilates practice!

Oosterpark (Hotel Arena)

Sinds 2019 geven we yogales bij Hotel Arena in het Oosterpark, sinds 2020 ook Pilates lessen. We verzamelen bij de grote stenen van de vijver achter het hotel (dus in het Oosterpark). Vanuit daar zoeken we een rustige plek voor de les. Na afloop kun je nagenieten in het park of op het terras van het hotel.

Adres
Hotel Arena
‘s-Gravensandestraat 55
1092 AA Amsterdam
Let op: vanaf dit adres het park in lopen.

Docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Maria portrait 2

Yoga

Maria

Yosri portrait

Pilates

Yosri

Sofia portrait

Yoga

Sofia

Silvia portait 1

Yoga

Silvia

Gretchen_Garnet_portrait

Yoga

Gretchen

Francesca portrait

Yoga

Francesca

arabelle1

Pilates, Yoga

Arabelle

Mariska-Assink_portrait

Pilates, Yoga

Mariska

jady satoer portrait

Yoga

Jady

Sjan portrait kopie

Yoga

Sjan

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.