Acroyoga

Acro Yoga is een unieke combinatie van het spirituele van yoga, de speelsheid van acrobatiek en de ontspanning van Thaise massage. Tijdens Acroyoga werk je intensief samen met anderen; een partner en andere deelnemers.

Acroyoga lessen bij Thrive Yoga

Elke woensdagavond is er een Acroles les in onze Studio Celebes. Je bent altijd welkom om het een keer te proberen, met een proefles of via je strippenkaart of abonnement.

Wat is Acroyoga

Je doet het samen met één, of het liefst twee partners. Deze hebben ieder een eigen rol: de “base” (basis), “flyer” (vlieger) en de “spotter” (iemand die assisteert en helpt bij de acrotrucjes).

De rol van de base is het verlenen van stabiliteit. Als base lig je vaak met je rug op de grond en ‘vlieg’ je de flyer met je handen en voeten. Het is een behoorlijke work-out om te basen en je krijgt er een sterke ‘core’ en ‘rug’ van.

Als flyer word je dus op opgetild door de base en kun je allerlei verschillende dynamische en acrobatische posities aannemen. Het voelt licht en vrij om als flyer ‘gevlogen’ te worden.

 

 

Family Acro Yoga

Ook bieden we met enige regelmaat workshops Family Acroyoga aan. De workshops richten zich op de verbinding tussen ouder en kind. Door samen te bewegen, spelen en mediteren, ontstaat er een hechte band waarbij plezier net zo belangrijk is als rust zoeken en zorgen voor elkaar. Acrobatiek- of yoga-ervaring is totaal niet nodig om mee te doen! (leeftijdscategorieën 3- 6 jaar en 7 tot 12 jaar)

Docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Mindfulness, Yoga

Cecile

Aerial, Yoga

Jo

Yoga

Jaime

Mindfulness, Yoga

Claudia

Adem, Yoga

Elske

Pilates

Mirjam

Yoga

Manon

Yoga

Judith

Yoga

Heidi

Aerial, Yoga

Shamio

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.