Massagestudio
op IJburg en in Oost

Massagestudio
op IJburg
en in Oost

Thrive heeft twee massagestudio’s  op de Thrive Yoga locaties IJburg en in Oost (Indische buurt). De studio’s zijn goed bereikbaar vanuit het centrum met de fiets, auto of OV en bieden een oase van rust en aandacht.

Massage boeken

We werken met 1 team professionele masseurs op beide locaties, in het rooster kun je zien, wie op welke dagen wie beschikbaar is. Omdat we werken met een beschikbaarheid per dag, heeft het de voorkeur als je een boeking online maakt (minimaal 8 uur voor de gewenste tijd). Je kunt direct online een boeking doen via de oranje buttons rechts, maak daarbij je keuze voor de locatie (IJburg of Oost). Wil je op kortere termijn een massage of advies bel of sms ons dan op 06-18030909 of stuur ons een e-mail via de rode contact button rechts. Alle boekingen worden per e-mail bevestigd. Eventuele afzeggingen zijn kosteloos tot 24 uur voor de massage.

We zijn 7 dagen per week geopend van 09:00 tot 22:30 en werken uitsluitend op afspraak.

Kwaliteit, aandacht, maatwerk

Kies voor een ontspannende massage van één van onze ervaren masseurs met elk hun eigen specialiteiten en technieken. De meeste masseurs zijn all round opgeleid en kunnen de meeste massagevormen aanbieden. Er zijn ook masseurs gespecialiseerd in bijvoorbeeld alleen zwangerschapsmasage of Thai / Ayuverdische Yogamassage. Elke behandeling bij Thrive is maatwerk, afgestemd op jouw specifieke behoeften, gegarandeerd van hoge kwaliteit en met volle aandacht van de behandelaar. Ervaar het zelf, onze unieke diep ontspannende en helende massages, persoonlijk op jouw behoefte afgestemd!

Thrive Yoga en Massage

Thrive is meer dan ‘alleen’ een yoga & massage studio, meer dan dat biedt het een plek waar je je thuis en op je gemak voelt. Even weg uit de dagelijkse sleur voor bewust tijd voor jezelf. Prime Time, aandacht voor jezelf, jouw moment. Dat is ook de plek die Marco Rodie in 2012 met Thrive voor ogen had om te creëren. Na een carrière in het bedrijfsleven wil hij zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat Yoga en Massage kan betekenen voor een gezond en bewust leven.

Onze masseurs

Jose

Richard

Moira

Julia

Elian

Wouter

Locaties

Boek jouw massage in een van onze twee persoonlijke boetiekstudio’s op IJburg en in de Indische buurt. 

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.