Masseurs

We werken met een professioneel team Freelance masseurs. Alle masseurs zijn ervaren en gediplomeerd en masseren met veel aandacht en positieve energie. Lees bij de beschrijving van de masseur welke massages ze geven en meer over hun achtergrond en ervaring.
Angie root

Angie

Elian Vermeulen

Elian

Jacco-Martin

Jacco

jose_vicente_massage

Jose

IMG_3399

Judith

julia_szalai_portrait-300x300

Julia

Moira Masseur

Moira

Reut portrait kopie

Reut

Richard portrait

Richard

Saoula portrait

Saoula

Teresa massage

Teresa

wouter-groen_masseur

Wouter

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.