Moira

Deeptissue, Energiewerk, Ontspanning

Een goeie massage helpt!

“Als je lief bent voor jezelf… Wanneer je je kan overgeven aan de aanraking, zodat het lichaam zich ontspant, het brein tot rust komt en je gemoed zich kan verzachten, gaat er energie stromen en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam aangesproken.” Met veel plezier, kennis en toewijding beoefen ik dit mooie beroep. Ik ontmoet je graag voor een massage. Samen kijken we wat er op dat moment voor jou nodig is. We weten allemaal hoe belangrijk het is om goed in je vel te zitten. Ik maak gebruik van technieken uit de klassieke ontspannings-, energetische- en deep-tissue-massage. 

Andere masseurs

Jacco

Angie

Teresa

Jose

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.