Rooster Zwangerschapsyoga

Wekenkaart Zwangerschapsyoga

Voor onze zwangerschapsyoga lessen heb je een speciale strippenkaart nodig. Je krijgt dan les in een kleinere groep van een speciaal opgeleide yogadocente. Een proefles kost € 10,- en voor een losse les betaal je € 20,- . De meeste vrouwen kiezen afhankelijk van hoeveel maanden ze nog zwanger zijn voor een 5, 10, 15 of 20 x strippenkaart. Je kunt met de strippenkaart 1 of meerdere lessen per week volgen. 

De zwangerschaps yoga kaart is geldig voor alle lessen in de drie studio’s, je zit dus niet vast aan een tijdstip of locatie! Maar meestal vormt zich een leuke groep voor een les, die elkaar blijven zien tijdens en soms ook na de zwangerschap.

Mocht je eerder bevallen en nog strippen over houden, dan kun je die na de bevalling (binnen 1 jaar) nog gebruiken voor gewone yoga en pilates lessen of de waarde van je krediet voor het volgen van de post-natal cursus bijvoorbeeld. Mail ons dan als je weer iets wilt gaan doen.

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.