Yoga & Pilates bij Thrive

Meer dan 100 persoonlijke lessen per week

Dagelijks geven we in onze drie studio’s een gevarieerd aanbod van Yoga en Pilates lessen in kleine groepen. Onze studio’s zijn het hele jaar geopend en alle lessen zijn toegankelijk voor beginnende en meer gevorderde deelnemers. Omdat de groepen klein zijn kunnen we je goed begeleiden. Via deze pagina kun je makkelijk navigeren naar de stijl waarover jij meer wilt weten. Op de pagina ‘beginnen bij Thrive’ geven we advies over je eerste lessen bij ons. Wil je liever een persoonlijk advies, dan kun je ons altijd een what’s app bericht sturen of ons bellen.

Persoonlijke aandacht op jouw niveau

Ben je op zoek naar persoonlijke Yoga- en Pilates lessen in kleine groepen? Dan ben je bij Thrive op het juiste adres. Soms is het net die kleine aanwijzing of tip, waardoor jouw Yoga- of Pilates practice een boost krijgt. Ook als je voor het eerst Yoga of Pilates wilt uitproberen begeleiden wij jou graag. Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen! Je hoeft niet nu al lenig, sterk of sportief te zijn om te beginnen bij Thrive.

Pilates

De Pilates methode is een effectieve body workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en flexibel lichaam te creëren.

Yoga

In onze Yogalessen is veel aandacht voor houding, beweging, adem en filosofie. De lessen varieren van actieve flow tot meditatieve ontspanning.

Benieuwd naar Thrive Yoga?

Boek hier je proefles

Start vandaag nog met onze introductie aanbieding en probeer 2 of 5 lessen bij Thrive om te ontdekken wat yoga en pilates voor jou kunnen betekenen. Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen! 

Deze aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt.  Bekijk overige voorwaarden.

Let op niet geldig voor zwangerschapsyoga: voor een proefles zwangerschapsyoga klik hier

€ 20,-

2x proefles
In één week

Of bekijk overige tarieven en meld je aan.

Docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Ana portrait

Yoga

Ana

Anna Valentini portrait

Pilates

Anna

arabelle1

Pilates, Yoga

Arabelle

Burcin_Ozyurek_portraid

Yoga

Burcin

Carlijn van Mosselveld

Yoga

Carlijn

carol aldighieri portrait

Yoga

Carol

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.