Uitleg website

Inloggen

Start door LOGIN rechtsboven in de balk van de homepage te drukken. Ga naar stap twee.

LET OP: Werkt het inloggen niet, probeer dan op de laptop een andere browser of op mobiel download onze thrive app voor Apple of Android. Bij Chrome browser problemen, kan het helpen de cache te legen (lees hier).

 

Als je al een thrive account hebt of eerder bij ons geweest bent dan kun je eenvoudig je account (her-)activeren. Druk op wachtwoord vergeten. Vul je bij ons bekende mail adres in. Klik dan op de bevestigingsmail om een nieuw wachtwoord aan te maken. Sluit dan het venster en keer terug naar de thrive website. 

Als je helemaal nieuw bent bij thrive, klik je op de knop ‘inschrijven‘ om een account te maken.

Les rooster openen

Als je op lesrooster klikt opent een menu waar je direct een selectie kan maken. Zo kun je snel de lessen vinden die je zoekt door bijvoorbeeld de studio te kiezen of te kiezen voor alleen online lessen of alle Pilates lessen.

 

Les reserveren

In het bovenste deel van het venster kun je het rooster filteren en naar een bepaalde datum op het rooster gaan. 

Klik op de oranje ‘i’ of op de les zelf voor meer informatie over de soort les. En klik op Reserveren om de les te boeken.

Let op, je les is niet direct geboekt, ga door naar de volgende stap.

Reservering bevestigen

In deze stap bevestig je de reservering van één les, of je kunt meerdere sessies selecteren.

Vervolgens kies je met welke ‘credit’ je  de les wilt betalen. je actieve kaart of abonnement staat automatisch geselecteerd, Je kunt ook kiezen voor een nieuw abonnement of kaart door rechts een selectie te maken (scroll omlaag voor alle opties). Je kunt deze dan direct kopen. 

Klik na je selectie op RESERVEER, je ontvangt direct een bevestiging per e-mail. 

Je account menu

Via de Login knop  in jouw account. Met de belangrijkste opties;

1. Overzicht (je reserveringen)

2. Kaarten / abonnementen

3. Facturen

 

Reservering wijzigen

Ga naar je account (druk opnieuw op login) en klik op Overzicht bovenin links.

Je ziet nu Mijn Reserveringen. Bij je les of afspraak vind je een knop om deze te annuleren. Vervolgens kun je een nieuwe les boeken of afspraak maken.

Massage of Behandeling

In het massage menu kun je alles vinden over onze behandelingen, tarieven en masseurs.

Om een afspraak te maken klik je op 

afspraak maken

 

Behandeling kiezen

Wil je kijken wanneer er een snel (massage) behandeling beschikbaar is? Kies dan voor ‘alle massages’ 

Of scroll verder omlaag voor specifieke behandelingen. Let op deze zijn gekoppeld aan de daarvoor getrainde masseurs uit ons team. 
 

Afspraak maken

In deze stap klik je eerst op de gewenste duur van de behandeling. Eventueel kun je nog een specifieke masseur of locatie kiezen (oranje betekent geselecteerd).

In het menu eronder vind je de agenda met beschikbare tijdstippen. Boeken kan automatisch tot 24 uur voor de gewenste tijd. Als je eerder een behandeling wil, gebruik dan de what’s app knop voor meer informatie. We helpen je graag verder.

Download hier de Thrive Yoga app

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.