Nieuw boekingssysteem
Maandabonnement
Strippenkaart
Proefles
Online lessen
Zwangerschapsyoga
Maandabonnement
Strippenkaart
Proefles
Online lessen
Zwangerschapsyoga

Tarieven

Maandabonnement

De goedkoopste optie wanneer je wekelijks of vaker lessen volgt bij Thrive Yoga.

Strippenkaart

Flexibel lessen volgen zonder abonnement. Koop een 1, 5, 10 of 20x kaart.

Proefles

Introductie-aanbieding voor je eerste kennismaking met Thrive Yoga.

Maandabonnementen

€ 85,-

per maand

Full Membership
12x per maand

€ 125,-

per maand

Gold Membership
fair use unlimited

Strippenkaarten

€ 75,-

5x strippenkaart
2 maanden geldig
€ 15 per keer

€ 140,-

10x strippenkaart
4 maanden geldig
€ 14 per keer

€ 150,-

10x strippenkaart
10 maanden geldig
€ 15 per keer

€ 260,-

20x strippenkaart
10 maanden geldig
€ 13 per keer

Proeflessen

€ 17,-

2x proefles
1 week geldig
€ 8,50 per les

€ 17,-

Losse les
1 maand geldig
Handig

Online lessen

Volg onze unieke online lessen live vanaf thuis. 

€ 14,-

Losse les online
1 maand geldig
1 maand geldig

€ 125,-

10x online strippenkaart
4 maanden geldig
€ 12,50 per online les

€ 65,-

per maand

Livestream Membership
12x per maand
Online only

Zwangerschapsyoga

€ 96,-

Zwangerschaps-
yoga (pre-natal)
6 kredieten
€ 16 per krediet

€ 180,-

Zwangerschaps-
yoga (pre-natal)
12 kredieten
€ 15 per krediet

€ 252,-

Zwangerschaps-
yoga (pre-natal)
18 kredieten
€ 14 per krediet

€ 312,-

Zwangerschaps-
yoga (pre-natal)
24 kredieten
€ 13 per krediet

€ 10,-

Zwangerschapsyoga (pre-natal) Proefles
1 maand geldig
Leuk als cadeau

€ 20,-

Zwangerschapsyoga (pre-natal) Single
1 maand geldig
Losse les

€ 240,-

Birth preparation pass (standaard)
4 kredieten

€ 220,-

Birth preparation pass (members)
4 kredieten

Via de links hierboven kun je direct je kaart of lidmaatschap kopen. Thrive wil dat yoga toegankelijk is voor iedereen en dat kosten geen beperking mogen zijn. Ben je bijvoorbeeld student, alleenstaande ouder, stadspashouder, heb je een uitkering of een andere reden waardoor geld je weerhoudt om yoga te beoefenen?   Mail ons  voor een persoonlijke korting of regeling of bijvoorbeeld daluren-abonnement. Ook zijn er regelmatig plekken voor vrijwilligers;   Karma Yogi, je krijgt dan gratis les en helpt ons in de studio.

Maandabonnementen

Als je regelmatig onze lessen bezoekt is het voordeliger en makkelijker om een maandabonnement af te sluiten in plaats van steeds een strippenkaart te kopen. Het abonnement is eenvoudig online af te sluiten gaat direct in als je dat wil. Je kunt dan alle reguliere yoga en pilates lessen in alle Thrive studio’s en ‘livestream online lessen’ volgen en krijgt korting op onze workshops en trainingen. Zie voor een snel overzicht de tabel hieronder. Studenten (voltijd), stadspashouders etc. komen in aanmerking voor een extra korting op een abonnement ( mail ons hiervoor met jouw situatie en het aantal lessen dat je wilt volgen per week). 

Opzegging en voorwaarden

Na een duur van vijf maanden (volledig normaal tarief vanaf de startdatum van je abonnement) is het abonnement per maand eenvoudig met een e-mail stop te zetten. Opzeggen kan op elk moment, met 2 weken notice voor de 1e dag van jouw volgende maand (evt. lestegoed vervalt). Gedurende de looptijd ben je verantwoordelijk voor voldoende saldo bij de afschrijving, evt. kosten van een mislukte SEPA afschrijving of onterechte terugboeking worden doorberekend. Zie verder onze algemene voorwaarden.

Light Membership Full Membership Gold Member
Bedrag per maand € 55,- € 85,- € 125,-
Minimale duur 5 maanden 5 maanden 5 maanden
Kosten extra lessen € 10,- € 8,- n.v.t.
Voordeligste keuze bij Voor 4 tot 6 lessen per maand Vanaf 7 lessen per maand Vanaf 16 lessen per maand
Max. aantal lessen per maand (geldigheid) 5 lessen
(lessen 2 maanden geldig)
Max 12 lessen
(lessen 1 maand geldig)
Fair use unlimited

Strippenkaart Yoga & Pilates

Hier vind je de prijzen en mogelijkheden van onze strippenkaarten. Voor een snel overzicht van de kosten hebben we een tabel hieronder staand, zodat je makkelijk de kaarten kunt vergelijken. Met alle strippenkaarten ben je goedkoper uit dan losse lessen! Kies voor de reguliere 5x of 10x strippenkaart. Deze kaart is standaard respectievelijk twee en vier maanden geldig (voor € 80,- / € 140,-). Je kunt hiermee alle lessen bij Thrive volgen in al onze studio’s (online, buiten en studio). Na de verloopdatum kun je (eenmalig) binnen 1 jaar je eventueel overgebleven lessen heractiveren (dit kost € 5,- per klas), maar als je ziek bent of op vakantie gaat en dit vooraf  per mail aangeeft, dan is verlenging van je kaart helemaal gratis (eenmalig per kaart). Annuleren van een gereserveerde les is tot 2 uur voor de les mogelijk zonder kosten (online via je account). Kom je incidenteel / onregelmatig kies dan voor de 10x strippenkaart van € 150,-, welke tien maanden te gebruiken is!

Prijs Geldigheid Prijs per les
Losse les € 17,- n.v.t. € 17,-
5 strippen € 80,- 2 maanden € 16,-
10 strippen € 140,- 4 maanden € 14-
10 strippen € 150,- 10 maanden € 15,-
20 strippen € 260,- 10 maanden € 13,-
10x online € 120,- 4 maanden € 12,-

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling. 

Online

Wil je alleen online lessen volgen? We bieden online losse lessen aan (14 euro), een online 10-strippenkaart voor € 120,- (€ 12 ,- per livestream-les). Als je vaker online lessen wil volgen is er ook een livestream membership voor € 65 ,- (12 lessen per maand), minimale afsluitduur 5 maanden. Bovenstaande opties zijn alleen geldig voor onze online lessen. 

Wekenkaart Zwangerschapsyoga

Voor zwangerschapsyoga is het systeem anders dan bij een gewone strippenkaart, om continuïteit in de groepen te stimuleren werken we met een 6-, 12- 18 of 24- weken kaart. Je kunt op een kaart respectievelijk 6x, 12x of 18x komen, maar dan binnen de geldigheid van het aantal weken. Als je een keer niet kunt kun je de les natuurlijk inhalen, op een andere dag of de volgende week, daarom is de kaart per 6 weken 1 extra week geldig (dus 24 weken, heb je 4 extra weken). Als je een grotere meer weken kaart koopt, betaal je steeds minder per les, varierend van 16 euro (6w) tot 13 euro per les (24w). Je lessen zijn standaard geldig voor pre-natal en post-natal (moeder babay yoga). 

Als je eerder bevalt dan gepland, dan blijven je overgebleven keren geldig voor post-natal of reguliere yoga bij Thrive (max. 3 extra maanden). Als je kaart op is, dan kun je voor het tarief van je kaart losse lessen bijkopen (dus afhankelijk van je kaart voor € 13,- tot € 16,- per les). Voldoende mogelijkheden dus, hou ons wel op de hoogte en schrijf je in voor je lessen!

Een proefles kost € 10,- en als je toch een aantal losse lessen wilt kopen, betaal je € 20,- per les. De zwangerschaps yoga kaart is geldig voor alle lessen in de drie studio’s, je zit dus niet vast aan een tijdstip of locatie! We stellen we het op prijs als je je inschrijft voor de les.

Gold Membership

Het Gold membership (van € 125) is fair use unlimited en bedoeld voor actieve yoga en pilates beoefenaars die gemiddeld 4-6 keer per week les willen volgen. Met het gold membership kun je dus bijna dagelijks naar de studio komen en je ontvangt regelmatig extra kortingen op bijvoorbeeld workshops. Het abonnement is doorlopend met een minimale duur van vijf maanden en is daarna per maand opzegbaar (tot twee weken voor de volgende maand van je abonnement). De overige voorwaarden zijn gelijk aan die van het full membership.

Full Membership

Het thrive ‘full membership’ kost € 85  per maand en daarvoor kun je alle reguliere studio en online yoga- en pilates- lessen volgen in alle thrive studio’sHet full membership gaat er van uit van dat je tot 12 lessen p.m. kunt volgen (dus wanneer je 2-3 keer per week wilt komen). Vanaf 7 x per maand een les volgen is het abonnement al goedkoper dan een strippenkaart. Er zijn geen afsluitkosten en het abonnement is eenvoudig per mail stop te zetten. Voor Aerial Yoga en Pregnancy Yoga geldt een bijbetaling van € 5 per les, tenzij je specifiek je abonnement hiervoor wilt afsluiten. Wil je extra studio lessen volgen (boven de 12) dan betaal je slechts € 8 per les. Het full membership sluit je af voor een minimale aaneengesloten periode van vijf maanden en is daarna per maand opzegbaar (tot twee weken voor de volgende maand van je abonnement). 

Light Membership

Meest gekozen

Het thrive ‘light membership’ kost € 55  per maand en daarvoor kun je alle reguliere yoga en pilates lessen volgen in alle  studio’s en online. Met dit lidmaatschap kun je vijf lessen per maand volgen. Voordeel van het light membership is dat je de overgebleven lessen van een maand, 1 maand mag meenemen zolang je lidmaatschap loopt. Er zijn geen afsluitkosten en het abonnement is eenvoudig weer stop te zetten. Wil je extra lessen kopen dan zijn deze makkelijk toe te voegen voor 10 euro per les. Het light membership sluit je af voor een minimale aaneengesloten periode van vijf maanden en is daarna per maand opzegbaar (twee weken opzegtermijn). 

Voorbeeld, in augustus ben je twee weken op vakantie en kunt maar 3 lessen volgen. In september, kun je dan 7 lessen volgen i.p.v. 5 (gebruik je ze niet die maand, dan pas verlies je evt tegoed of bij evt. opzegging). 

Voorbeeld, in augustus ben je twee weken op vakantie en kunt maar 3 lessen volgen. In september, kun je dan 7 lessen volgen i.p.v. 5 (gebruik je ze niet die maand, dan pas verlies je evt. tegoed).