Over Thrive Yoga & Pilates

De persoonlijke yogaschool van Amsterdam Oost

De persoonlijke
yogaschool van
Amsterdam Oost

Thrive is meer dan ‘alleen’ een yogastudio, meer dan dat biedt het een plek waar je je thuis en op je gemak voelt. Even weg uit de dagelijkse sleur voor een yoga of pilates les in een kleine groep, een moment met aandacht voor jezelf, jouw moment. Dat is ook de plek die oprichter en eigenaar van Thrive,  Marco Rodie in 2012 voor ogen had om te creëren. Na een carrière  bij de Koninklijke Marine en in het bedrijfsleven wil hij zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat Yoga kan betekenen in het dagelijks leven. Geïnspireerd door de stijlen van Vinyasa (Jivamukti) Yoga en Yin Yoga, is de studio gespecialiseerd in lessen waarin zowel de ontspanning van Yin als de kracht van Yang gecombineerd wordt.

Thrive

De naam Thrive komt van het werkwoord “to thrive” dat zoveel betekent als “floreren, opbloeien, groeien, bewust worden”. Thrive Yoga biedt mogelijkheden voor individuele groei en ontwikkeling zodat je gezonder en bewuster volop je leven kunt leven.

“Let’s Thrive together!”

Wat maakt Thrive bijzonder volgens oprichter Marco Rodie?

“Thrive onderscheidt zich door de persoonlijke insteek. Zo ligt bij binnenkomst een matje en props voor je klaar, is de studio sfeervol verlicht en word je door de docent bij je naam welkom geheten. Omdat we met kleine groepen werken kent de docent de meeste deelnemers. Zo krijg je tijdens de les ook persoonlijke aanwijzingen en loopt de docent door de zaal om fysieke ‘assists’ te geven. We besteden bij Yoga altijd aandacht aan de yoga-filosofie naast natuurlijk aspecten als de adem, beweging en meditatie. Na de les serveert de docent een kopje thee en is er voldoende tijd voor vragen en een praatje."

Google reviews

Suzanne Veeken
Lees verder
Ik heb bij ongeveer 10 verschillende yogascholen in Amsterdam yogalessen gevolgd. Bij elke verhuizing wisselde ik, maar ook mijn behoefte in yogastijl wisselde in de afgelopen jaren. Thrive Yoga is tot nu toe mijn absolute favoriet. De school biedt zowel een intensieve vorm van yoga (Vinyasa en Jivamukti) als een zachtere vorm (Yin yoga). De combinatie van de yogastijlen, de kleine lesgroepen, de ervaren docenten, en dat je er ook goede Pilates lessen kunt volgen, maakt Thrive Yoga voor mij bijzonder. De extra aandacht in de vorm van aangestoken kaarsen en een kopje thee geserveerd op de mat aan het einde van de les, kon ik ook altijd enorm waarderen. Er zijn allerlei vormen van abonnementen verkrijgbaar en ik vind de proefabonnementen ook erg aantrekkelijk. Als je meer rust wilt ervaren, aan je lijf wilt werken en dat graag doet in een superfijne omgeving, is dit je plek.
Em Pat
Lees verder
Na vele proeflessen bij verschillende yogastudio's in Amsterdam kwam ik uiteindelijk terecht bij Thrive en het voelde meteen goed! De sfeer is prettig en ontspannen, de instructeurs vriendelijk en hebben allen een eigen stijl van doceren, dus er zit voor iedereen wat bij. Fijn ook dat je na de les nog even met een kop thee kan blijven zitten en zo het effect van de les op je in kan laten werken.
Tessa Neijmeijer
Lees verder
Thrive is een erg fijne yoga-studio. Veel goede docenten, kleine groepen en een ruim aanbod aan lessen. De muziek en geur tijdens de lessen doen mij erg denken aan de yoga retreat die ik ooit in Nepal deed, dus ik waan me tijdens iedere les weer even terug in dat moment! Veel persoonlijke aandacht voor de houdingen, maar ook de theorie achter yoga wordt behandeld. Ik kom hier al jaren met veel plezier 🙂
Marianne Bakker
Lees verder
Ik ben al jaren trouwe klant bij Thrive. Het zijn heerlijke studio’s met een fijn gevarieerd aanbod op alle tijden van de dag. Ook sinds de lockdown volg ik nog trouw elke week een online les en daarbij nog af en toe ouder-kind yoga. Juist nu met dat thuiszitten is het extra fijn en belangrijk om yoga te blijven doen. Thrive heeft de online lessen goed en professioneel opgezet, ze blijven van hoog niveau en goed te volgen en hoewel online natuurlijk nooit een studio-ervaring zal evenaren, komt het er wel dicht in de buurt!
Brigitte Kertelits
Lees verder
Ik heb al wat ervaring met yoga gehad maar begin 2020 heb ik besloten om het meer ruimte te geven in mijn leven en ik heb het blok gekocht voor 5 proeflessen in mijn buurt bij de Thrive studio op Ijburg. Ik voelde me meteen welkom door de warme en positieve energie in deze gezellige studio en de persoonlijke aandacht die je krijgt tijdens de lessen maar ook met betrekking tot eventuele administratieve vragen word je meteen geholpen door het geweldige team. De verscheidenheid aan yogalessen (trouwens ook enkele geweldige pilateslessen) die worden aangeboden voor alle verschillende niveaus en de bekwame en super aardige leraren in een comfortabele en persoonlijke setting hebben vanaf het begin echt indruk op me gemaakt. Nu, na meer dan een jaar een vaste yogabeoefenaar te zijn geworden, kan ik zonder enige aarzeling zeggen dat yoga mijn leven echt heeft veranderd en dat het prachtige team van Thrive een echte impact (gehad) heeft op mijn reis.
Roos de Bildt
Lees verder
Na zo ongeveer alle yogascholen in Amsterdam te hebben uitgeprobeerd, kwam ik toch weer terug bij Thrive. Super goede leraren, persoonlijke aandacht, fijne sfeer in de mooi ingerichte studio's... ik wil niet meer anders! Er is ook veel divers lesaanbod zodat er altijd wel een lesje voor je bij zit. Ik kan niet anders dan deze studio aanraden!

Lees alle reviews op Google

Locaties

Volg jouw lessen in onze drie persoonlijke boetiekstudio’s op Zeeburg, IJburg en Indische buurt. Met één lidmaatschap heb je toegang tot alle drie onze studio locaties. Boek vandaag nog een les in de studio bij jou in de buurt.

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.