Yoga Opleidingen Amsterdam

Ben je op zoek naar een kleinschalige yoga opleiding in Amsterdam? Een opleiding waarin je als deelnemer centraal staat en gewerkt wordt met persoonlijke begeleiding in kleine groepen? Dan ben je bij Thrive Yoga op de juiste plek. We organiseren elke twee jaar een Vinyasa Yoga opleiding (200 uur) en een Yin Yoga opleiding (200 uur).  Zo blijven de opleidingen kleinschalig en gegeven met al onze aandacht en liefde voor yoga.

De Thrive Yoga opleidingsprogramma’s  zijn Yoga Alliance (internationaal) gecertificeerd en bereiden je voor om les te geven in vinyasa of yin Yoga. De opleidingen worden ook gevolgd door deelnemers die verdieping voor zichzelf zoeken. We bespreken graag jouw persoonlijke drijfveren en doelstellingen en begeleiden je bij het integreren van yoga in het dagelijks leven. Je krijgt een mentor toegewezen die gedurende de opleiding samen met je reflecteert op je ontwikkeling. Naast de opleidingsweekenden neem je in onze drie yogastudio’s deel aan de yogalessen en krijg je de gelegenheid om in kleine groepjes je vaardigheden met elkaar te oefenen.

Yoga opleiding 2023-2024

De eerstvolgende Vinyasa Yoga opleiding start oktober 2023 en de Yin opleiding januari 2024.

Vinyasa Yoga-opleiding 2023-2024

De opleiding bestaat uit negen weekeinden waarin we op zaterdag en zondag bij elkaar komen. De opleiding biedt een volledige basis om als yogadocent aan de slag te gaan en is een mooie verdieping van je yoga practice en kennis.

Yin Yoga-opleiding (2024)

Heeft Yin Yoga je hart gestolen? Wil je verdieping aanbrengen in je Yin Yoga beoefening? Of wil je yogaleraar worden? De Thrive Yin Yoga Training (200 uur Yoga Alliance YACEP®) gaat in januari 2024 van start.

In de 200hr Yin Yoga opleiding leer je alles over de basis van yin yoga en leer je veilig en professioneel yin yogales geven. Het fundament van de opleiding bestaat uit anatomie, filosofie, houdingen, meditatie en coaching. Daarnaast krijg je allerlei tools aangeboden om jouw yogalessen mee te verrijken! 

Informatie

Docenten

Ons Teacher training Team bestaat uit een ervaren en gevarieerde groep van topdocenten van Thrive:   Marco Rodie, Gretchen Garnett en Stefania Montemuro voor de Vinyasa opleiding en Jorinde Verzijl en Sanne Jennen (Yin opleiding). Alle docenten hebben duizenden lesuren op hun naam en zijn opgeleid en gecertificeerd in verschillende yoga stijlen door o.a. internationale top docenten als Paul Grilley, Sarah Powers, Bernie Clarks (Yin), David Life en Sharon Gannon (Jivamukti). Door de  krachten van deze Thrive teachers te bundelen hebben we voor jou een zeer sterk fundament voor de training kunnen leggen. Een van de teachers wordt wellicht jouw mentor in onze opleiding. 

Locatie: Studio FCP Zeeburg

We hebben een prachtige ruimte waar we in een rustige en professionele omgeving kunnen leren en oefenen; ‘ De studio is gevestigd in een historisch pand naast het Loyd Hotel en de sfeer past uitstekend bij onze visie. We hebben de beschikking over een eigen lichte zaal, keuken en kleine lounge. De locatie biedt veel privacy en is centraal gelegen in Amsterdam.

Deelnemers aan het woord

Marinka

“Een super fijne opleiding voor die gene die naast de asana’s ook meer verdieping en inzicht willen in de filosofie en hun eigen te bewandelen pad. Ook een die je leert rekening te houden met verschillende lichamen dmv praktische anatomie. Heel waardevol, en ik ben blij dat ik voor deze opleiding gekozen heb” 

Suzan

“Ik volg de Thrive Teachers opleiding met heel veel plezier. Het is een mooie opleiding om dieper in de wereld van yoga te duiken. Er is veel persoonlijke aandacht en ruimte om uit de opleiding te halen dát wat jij wilt. Het klopt bij Thrive, die persoonlijke aanpak en aandacht komt overal terug. Onze docenten verschillen ook. Dat is leuk en inspirerend. Ze zijn goed benaderbaar.” 

Ellen

“Na ruim 3 jaren als fanatieke bezoeker van de Thrive Yogalessen zat ik letterlijk te wachten op de start van hun eerste teacher training. Wat ik in de lessen altijd zo fijn vindt, komt ook terug in de teacher training. Oprechte interesse in deelnemers, aandacht voor yoga filosofie en inzicht in anatomie. Tijdens de teacher training een fijne mix aan docenten met ieder hun eigen vakgebied. En iets wat mij echt verraste is de samenhorigheid en sfeer in de groep, 23 nieuwe yoga vrienden erbij.” 

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.