Jivamukti Yoga

Jivamukti is de favoriete yoga stroming van veel bekende Amerikanen en is opgericht in 1984 in new York, door Sharon Gannon en David Life. Zij hebben samen een belangrijke rol gespeeld in het onder de aandacht brengen van Yoga en het toegankelijk maken voor een groter publiek. De lessen zijn fysiek veeleisend en hebben veel (diepere) lagen omdat in elke les de vijf Jivamukti Yoga pijlers aan bod komen, te weten; de indiase (yoga-) geschriften, spirituele toewijding, muziek, meditatie en geweldloosheid.

Jivamukti yoga bij Thrive

Thrive biedt wekelijks verschillende Jivamukti Yoga lessen aan, waaronder de belangrijkste: ‘ Spiritual Warrior ‘ en ‘ Open Class’ gegeven door gecertificeerde Jivamukti docenten, allen persoonlijk opgeleid door Sharon en David ( Marco Rodie, Krishna Borgers, Lilian van Dam). Daarnaast volgt Thrive de maandelijkse philosofische focus van Jivamukti Yoga ( Focus of the Month) in al haar yogalessen. 

Spiritual warrior class

De Jivamukti Spiritual Warrior is een uitgebalanceerde Vinyasa yogales bestaande uit een serie van vijfendertig houdingen die vloeiend in elkaar overlopen. Deze ‘get-in-shape’ les duurt slechts zestig minuten en is o.a. zeer geschikt als je beperkt tijd hebt en toch graag een yogaroutine wilt opbouwen. Al na een paar lessen maak je je de sequence eigen en kun je je focussen op het verbeteren van de houdingen en het verkennen van de diepere lagen van de practice. Deze energieke les transformeert en geeft energie. We sluiten af met een korte meditatie en ontspanning. Intermediates en beginners met een gevoel voor avontuur zijn welkom!

Jivamukti open class

De ‘open class’ is bedoeld voor alle niveaus van yoga beoefenaars die enige yogaervaring hebben en beken zijn met de Vinyasa vorm van Yoga. De docent geeft opties voor beginners, intermediate en gevorderde studenten en geeft ‘hands on assistance’. Elke open klas gaat uit van de 5 ‘pilaren van Jivamukit Yoga; scripture, devotion, kindness, music en meditation en van de zogenaamde ’14 punten van Jivamukti’ (waaronder specifieke asana’s).

Internationale gastdocenten

Jivamukti teachers vanuit de hele wereld reizen regelmatig om in andere landen les te geven. Zo kun je bij Thrive ook Jivamukti lessen verwachten van teachers op ‘doorreis’ door Amsterdam. Zoals de afgelopen jaren Jules Febre, Yogeswari, Moritz Ulrich, Karo Tak en Karina Arinak te gast waren met inspirerende workshops!

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.