Julia

Zwangerschap

De zwangerschapsmassage die ik aanbied is een ontspannende, geruststellende aanraking die je helpt je te verbinden met je veranderende lichaam. Je kunt kiezen tussen een sessie van 60 of 90 minuten, waarin ik je mijn volledige aandacht geef, ongemakken verlicht en je stemming verbetert. Deze massage stijl richt zich op jou en je niveau van comfort zonder het doel van spiermanipulatie, daarom is het veilig en heilzaam tijdens de zwangerschap.

De massage wordt uitgevoerd in een zijligging op de blote huid met neutrale oliën.

Voordelen van een ontspannende massage tijdens de zwangerschap:

  • verwarmt het lichaam en zorgt daardoor voor een betere doorbloeding
  • helpt bij de spijsvertering en stimuleert de eetlust
  • helpt de zwelling in voeten en benen te verminderen en verbetert het vermogen van het lymfesysteem om weefselafval in het lichaam te verwijderen
  • helpt stress en angst te verminderen, waardoor je beter slaapt na de massage
  • door het vrijkomen van oxytocine bij een attente aanraking kan massage ook nuttig zijn in de laatste dagen van de zwangerschap, als voorbereiding voor de bevalling

Andere masseurs

linda massage kopie

Linda

Reut portrait kopie

Reut

jose_vicente_massage

Jose

Angie root

Angie

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.