Judith

Deeptissue, Thai Yoga Massage

Hallo, leuk om je hier te ontmoeten! Mijn naam is Judith en ik ben zeer verheugd dat ik bij Thrive aan het werk kan als een van de masseurs.

Ik heb gestudeerd in Thailand en Nederland bij ITM en ben, met ‘slechts’ 3 jaar massage ervaring, relatief nieuw in het massagevak. Ondertussen heb ik veel geleerd over het lichaam en hoe we dat kunnen behandelen, vooral door veel te masseren en ook door veel gemasseerd te worden! Toch zal ik nooit uitgeleerd raken: er valt nog zo ontzettend veel meer te ontdekken en eigen te maken! Tot nu toe masseer ik vooral thuis, bij mij of bij de client. Ook begin ik binnenkort met een cursus, waarin ik mensen leer om een eenvoudige vorm van Nuad Boran (Thai yoga) massage, aan elkaar te geven.

Vooralsnog wil ik op de massagetafels van Thrive de volgende twee massages aanbieden: een deep-tissue met olie en een authentieke Nuad-Boran massage. Uiteraard in overeenstemming met de wensen van de client.

Hieronder een beknopte uitleg over deze twee massage soorten:

Nuad Boran – Thaise ‘yoga’ massage: Deze massage wordt oorspronkelijk gekleed en op een mat gedaan, waarbij biomechanische bewegingen worden uitgevoerd, zoals strekken en drukken met handen, voeten, ellebogen en knieën. Bijvoorbeeld om de fascia te strekken, de gewrichten te manipuleren, acupressuur op de skeletspieren te doen en yoga-achtige rekoefeningen uit te voeren om de beweging van bloed en lymfe te stimuleren en de pijn en stress levels te verminderen.

Ook de Europese vorm van deze massage, op tafel en met olie, heeft therapeutische aspecten. Opwarmen en strekken van het spierweefsel door middel van druk, rollen en glijden, met handen, onderarmen en ellebogen. Hierbij ligt de focus o.a. op energielijnen, trigger points en fascia en ook bij deze massage is het doel de doorstroom van bloed en lymfe te verbeteren en pijn en stress levels te verminderen.

Hopelijk tot ziens bij Thrive!

Andere masseurs

Saoula

Richard

Elian

Moira

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.