Jacco

Je lichaam weet het beter…. Bij mij ben je welkom voor een sessie Rebalancing lichaamswerk!

Ik beoefen al die tijd al Iyengar yoga en ben al 20 jaar gecertificeerd leraar. Ook verdiep ik in me non-dualisme en verwante onderwerpen in filosofie en mythologie.
Sinds een paar jaar doe ik Rebalancing lichaamswerk. Het is prachtig om met Rebalancing mensen tevoorschijn te zien komen in authenticiteit en openheid.
Met Rebalancing kom je echt in verbinding; met jezelf en daardoor met de mensen en de wereld om je heen.

Andere masseurs

Richard portrait

Richard

julia_szalai_portrait-300x300

Julia

Saoula portrait

Saoula

IMG_3399

Judith

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.