Nieuw boekingssysteem

Zwangerschapsyoga

Zwanger-
schapsyoga

Thrive Yoga & Pilates

Zwangerschapsyoga helpt je bij de voorbereiding op de geboorte van je kindje. Je zwangerschap en bevalling zijn een natuurlijk proces van transformatie voor lichaam en geest. Dankzij die veranderingen komt jouw baby in de optimale omgeving ter wereld om zich vervolgens verder te ontwikkelen. Onze lessen zwangerschapsyoga zijn zo opgezet dat ze je ondersteunen voor, tijdens en na de bevalling. Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen. Je zal merken dat het vertrouwen in de natuurlijke kracht van jouw lichaam groeit. Zo ga je goed voorbereid en vol zelfvertrouwen je bevalling tegemoet.

Visie zwangerschapsyoga

Zwangerschap en de bevalling zijn een natuurlijk proces van een grote transformatie van het lichaam en geest. Alle veranderingen zijn er op gericht om een optimale omgeving te creëren voor de ontwikkeling en geboorte van je baby. Onze klassen zijn opgezet om deze transformatie op alle niveaus te ondersteunen. In de lessen zal je vertrouwen in de natuurlijke krachten van je eigen lichaam toenemen en ga je beter voorbereid naar de geboorte van je kind.

Zwangerschapsyoga Birthlight

Later in je zwangerschap kun je Birthlight volgen. Hiermee vergroot je het vertrouwen in je lichaam en je baby. Je ontdekt jouw voorkeuren voor je zwangerschap en bevalling. Met de oefeningen herstel en behoud je je evenwicht, met aandacht voor bekkenbewustzijn en het belang van de juiste ademhaling. Ook hier is veel aandacht voor de band tussen moeder en baby. Je beweegt in verbinding met je baby en de oefeningen zijn gemakkelijk te volgen en plezierig. Deze les bevelen we je aan voor later in je zwangerschap of wanneer je een rustige les nodig hebt om je drukke geest in evenwicht te brengen.

Zwangerschapsyoga Flow

Bij Thrive volg je twee soorten zwangerschapsyoga. Flow combineert prenatale yogahoudingen met diepe ademhaling. Zo bereid je je voor op de bevalling. Je maakt eerst contact met je baby en vindt je rust. Daarna genieten we van een continue stroom van zachte prenatale rekoefeningen en houdingen. Hiermee open je de heupen, verminder de de spanning in je onderrug en creëer je meer ruimte in je schouders en borst. Dankzij deze yoga flow beweeg je met je ademhaling, in verbinding met je baby. Deze lessen kun je fijn volgen vanaf het begin van je zwangerschap.

Tarieven zwangerschapsyoga

€ 96,-

Zwangerschaps-
yoga (pre-natal)
6 kredieten
€ 16 per krediet

€ 180,-

Zwangerschaps-
yoga (pre-natal)
12 kredieten
€ 15 per krediet

€ 252,-

Zwangerschaps-
yoga (pre-natal)
18 kredieten
€ 14 per krediet

€ 312,-

Zwangerschaps-
yoga (pre-natal)
24 kredieten
€ 13 per krediet

€ 10,-

Zwangerschapsyoga (pre-natal) Proefles
1 maand geldig
Leuk als cadeau

€ 20,-

Zwangerschapsyoga (pre-natal) Single
1 maand geldig
Losse les

Cursus Bevallingsvoorbereiding

Bereid jezelf en je partner voor op de geboorte van jullie kleintje. Tijdens de 8-urige cursus bevallingsvoorbereiding leer je alles over het bevallingsproces, verschillende houdingen en ademhalingstechnieken. Daarnaast leer je ook hoe je vol vertrouwen de weeën op kunt vangen door ontspanning, acupressuur, visualisatie en andere methoden van natuurlijke pijnstilling. Als je een partner hebt mag je hem of haar meenemen, hij of zij krijgt praktische aanwijzingen hoe jij het beste ondersteund kunt worden. Zo kunnen jullie je overgeven aan het intense natuurlijke proces en word je kindje geboren op een harmonieuze manier. De cursus bestaat uit 4 workshops van 2 uur, waarvan 2 met je partner (optioneel) en wordt elke 2 maanden aangeboden.

Baby-ouder yoga (post-natal cursus)

De geboorte van een baby is voor zowel de moeder als de baby een van de meest ingrijpende en vormende gebeurtenissen in het leven. Na de geboorte hebben zowel moeder als baby tijd om te wennen aan en vertrouwd te raken met het nieuwe en veranderde leven. Als moeder vind je weer een nieuwe balans in het dragen van de grote verantwoordelijkheid die je kindje met zich brengt en het oppakken van je eigen leven. Deze 4-weekse Postnatale Mama en Baby Yoga cursus biedt de mogelijkheid om samen met je baby en andere moeders voorzichtig te bewegen, te ontspannen en ervaringen uit te wisselen. We doen o.a. postnatale yoga-oefeningen met en zonder baby, die o.a. gericht zijn op het versterken van de bekkenbodem, buik, heupen en rug en het ontspannen van de nek en schouders.. De baby’s kunnen tijdens de lessen kijken, slapen, drinken of gezellig meedoen terwijl jij dichtbij bent. Kom samen met je pasgeboren baby naar deze inspirerende yogales! Voor moeders en baby’s vanaf 6 weken na de bevalling tot aan kruipleeftijd.

  • Elke twee maanden in onze Oost of Zeeburg studio.
  • Elke twee maanden in onze IJburg studio.

Visie zwangerschapsyoga

Zwangerschap en de bevalling zijn een natuurlijk proces van een grote transformatie van het lichaam en geest. Alle veranderingen zijn er op gericht om een optimale omgeving te creëren voor de ontwikkeling en geboorte van je baby. Onze klassen zijn opgezet om deze transformatie op alle niveaus te ondersteunen. In de lessen zal je vertrouwen in de natuurlijke krachten van je eigen lichaam toenemen en ga je beter voorbereid naar de geboorte van je kind.

Wekenkaart Zwangerschapsyoga

Voor zwangerschapsyoga is het systeem anders dan bij een gewone strippenkaart, om continuïteit in de groepen te stimuleren werken we met een 6-, 12- 18 of 24- weken kaart. Je kunt op een kaart respectievelijk 6x, 12x of 18x komen, maar dan binnen de geldigheid van het aantal weken. Als je een keer niet kunt kun je de les natuurlijk inhalen, op een andere dag of de volgende week, daarom is de kaart per 6 weken 1 extra week geldig (dus 24 weken, heb je 4 extra weken). Als je een grotere meer weken kaart koopt, betaal je steeds minder per les, varierend van 16 euro (6w) tot 13 euro per les (24w). Je lessen zijn standaard geldig voor pre-natal en post-natal (moeder babay yoga). 

Als je eerder bevalt dan gepland, dan blijven je overgebleven keren geldig voor post-natal of reguliere yoga bij Thrive (max. 3 extra maanden). Als je kaart op is, dan kun je voor het tarief van je kaart losse lessen bijkopen (dus afhankelijk van je kaart voor € 13,- tot € 16,- per les). Voldoende mogelijkheden dus, hou ons wel op de hoogte en schrijf je in voor je lessen!

Een proefles kost € 10,- en als je toch een aantal losse lessen wilt kopen, betaal je € 20,- per les. De zwangerschaps yoga kaart is geldig voor alle lessen in de drie studio’s, je zit dus niet vast aan een tijdstip of locatie! We stellen we het op prijs als je je inschrijft voor de les.

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.