Privé Yoga

Oorspronkelijk werd de kennis van Yoga uitsluitend 1:1 van Guru (leraar)  aan leerling overgedragen. Met deze rechtsreekse en persoonlijke manier is een optimale afstemming van kennisoverdracht en ervaring mogelijk. Om practische redenen geven we in het Westen veel yogalessen in groepen. Maar uit een individuele les met een door jou gekozen docent zijn de lessen specifieker op jouw ontiwkkeling en behoefte af te stemmen.  

Waarom privélessen?

Een keuze voor privélessen kun je bijvoorbeeld maken omdat je; 

  • Liever alleen (of samen met vriend(in)) dan in een groep yoga of pilates les volgt.
  • Zelf je locatie en tijdstippen van je yoga practice wilt bepalen
  • Verdieping zoekt in jouw (yoga)pad en/of persoonlijke ontwikkeling
 

Privélessen  van Thrive Yoga worden ‘custom made’   op jou afgestemd. Telefonisch bepalen we samen de insteek en initiële doelstellingen, tijdens de eerste sessie bevestigen we die. Enkele mogelijkheden van focus kunnen zijn; opbouw van fysieke kracht, uithoudingsvermorgen en flexibiliteit, vermindering van stress, verdieping in bewust leven, aandacht voor lichamelijke klachten (o.a. rug, nek, RSI gerelateerd), ondersteuning bij levenskeuzes (gebruik makend van de yoga filosofie). Bel of mail ons gerust voor jouw persoonlijke Yoga of Pilates les.

Kosten privéles 

Een losse privéles kost € 79,-  voor 1 persoon / 1 uur. Kom je met twee personen voor een Privéles betaal je een toeslag van € 25,-. Een vijf rittenkaart privéles (60 min) kost € 375 (je betaalt dan € 75 per les). Een vijf rittenkaart privéles (75 min) kost € 425.

€ 79,-

Privéles
60 minuten
1 krediet
1 jaar geldig

€ 89,-

Privéles
75 minuten
1 krediet
1 jaar geldig

Voordelen van yoga

Yoga is bevorderlijk voor je gezondheid en welzijn. Regelmatig yoga beoefenen helpt je om volop en bewust te leven. Om te ‘Thriven’! Vraag jij je af of yoga iets voor jou is? Dit is wat regelmatig yoga beoefenen je onder...
Lees verder...

Yoga docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Mindfulness, Yoga

Jorinde

Pilates, Yoga

Cleo

Yoga

Romy

Yoga

Guendalina

Pilates, Yoga

Karin

Yoga

Gretchen

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.