Nieuw boekingssysteem

Privé Yoga

Oorspronkelijk werd de kennis van Yoga uitsluitend 1:1 van Guru (leraar)  aan leerling overgedragen. Met deze rechtsreekse en persoonlijke manier is een optimale afstemming van kennisoverdracht en ervaring mogelijk. Om practische redenen geven we in het Westen veel yogalessen in groepen. Maar uit een individuele les met een door jou gekozen docent zijn de lessen specifieker op jouw ontiwkkeling en behoefte af te stemmen.  

Waarom privélessen?

Een keuze voor privélessen kun je bijvoorbeeld maken omdat je; 

 • Liever alleen (of samen met vriend(in)) dan in een groep yoga of pilates les volgt.
 • Zelf je locatie en tijdstippen van je yoga practice wilt bepalen
 • Verdieping zoekt in jouw (yoga)pad en/of persoonlijke ontwikkeling
 

Privélessen  van Thrive Yoga worden ‘custom made’   op jou afgestemd. Telefonisch bepalen we samen de insteek en initiële doelstellingen, tijdens de eerste sessie bevestigen we die. Enkele mogelijkheden van focus kunnen zijn; opbouw van fysieke kracht, uithoudingsvermorgen en flexibiliteit, vermindering van stress, verdieping in bewust leven, aandacht voor lichamelijke klachten (o.a. rug, nek, RSI gerelateerd), ondersteuning bij levenskeuzes (gebruik makend van de yoga filosofie). Bel of mail ons gerust voor jouw persoonlijke Yoga of Pilates les.

Kosten privéles 

Een losse privéles kost € 75,-  voor 1 persoon / 1 uur. Kom je met twee personen voor een Privéles betaal je een toeslag van € 25,-. Een vijf rittenkaart privéles kost € 325,- (je betaalt dan € 65,- per les) 

€ 75,-

Privéles
60 minuten
1 krediet
1 jaar geldig

€ 85,-

Privéles
75 minuten
1 krediet
1 jaar geldig

Voordelen van yoga

Yoga is bevorderlijk voor je gezondheid en welzijn. Regelmatig yoga beoefenen helpt je om volop en bewust te leven. Om te ‘Thriven’! Vraag jij je af of yoga iets voor jou is? Dit is wat regelmatig yoga beoefenen je onder …

Lees verder...

Yogatherapie

Net zoals je in een privéles ‘custom made’ kunt werken aan een specifieke vraag kan dat ook in de sessies Yogatherapie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van aspecten van traditionele Yoga en Ayurveda, zoals Pranayama (ademtechnieken), Asana’s (houdingen), Meditatie, Self-inquiry, Yogafilosofie en Ayurveda (gezonde levensstijl). De benadering is heel praktisch en ondersteunend en gericht op meer welzijn en balans (Svastha Yoga). Op een holistische manier wordt gekeken naar jouw lichaam en systeem, dan wordt op maat een programma gemaakt.

Het is Yoga met een therapeutische benadering die geschikt is bij herstel, ziekte, niet lekker functioneren en het in balans brengen van lichaam en geest. Het doel is altijd ondersteunend en gericht op het beter functioneren. Daarnaast zullen de sessies je meer inzicht geven en richtlijnen, zodat je optimaal voor jezelf kunt zorgen. Yogatherapie is o.a. geschikt wanneer je;

 • Blessures hebt (bijvoorbeeld: rug, schouders, heupen, nek);
 • In een ziekte proces zit of herstellende bent
 • Burnout of Stress gerelateerde klachten ondervindt
 • Depressieve klachten of moeite met de druk van alledag hebt (geen klinische depressie)
 • Last van slapeloosheid hebt
 • Niet goed in je vel zit
 

Wanneer je een specifieke vraag hebt dan is het goed om dit in een kort mailtje toe te lichten. Er zal altijd eerlijk worden beoordeeld of Yogatherapie iets voor je kan betekenen. Let op! Yogatherapie is geen vervanging van een psychotherapeut of fysiotherapeut. Yogatherapie kan in dat geval wel ondersteunend zijn.

Kosten yogatherapie

Een losse sessie Yogatherapie (eerste keer) duurt anderhalf uur en kost € 95,-. De sessie bestaat uit een persoonlijke intake en het opstellen van een yoga therapie individueel programma. Hier mee kun je als basis zelf verder mee aan de slag. Of je kunt kiezen voor het complete behandelpakket en vervolgsessies.

Single session: € 95,- (90 minuten)

Een losse sessie Yogatherapie (eerste keer) duurt anderhalf uur en kost € 95,-. De sessie bestaat uit een persoonlijke intake en het opstellen van een yoga therapie individueel programma (minimaal drie technieken die we ter plekke samen maken). Hier mee kun je als basis zelf verder mee aan de slag. Of je kunt kiezen voor het complete behandelpakket en vervolgsessies.

Behandelpakket compleet: € 169,-

Bestaande uit:

 • Een intake (1 uur)
 • Een gepersonaliseerd yoga therapie programma (ontwikkeld na de intake door de therapeute)
 • Een yogatherapie sessie (1 uur) waarin we het programma oefenen
 • Digitale handout and follow-up per e-mail.


Follow-up sessies: 

Follow up sessions van 60/75 minuten hebben dezelfde tarieven als onze privélessen, Dus kies voor een losse vervolgsessie (na een van bovenstaande opties) voor € 75/85 of een pakket van vijf voor € 350/400 (60 respectievelijk 75 minuten)

Anneke Louise

Anneke is een liefhebber van leven, connectiviteit en wat mensen drijft om te ontwikkelen en te inspireren. Dit motiveerde haar om een internationale carrière in duurzaam ondernemen en talentontwikkeling na te streven, en dit voedde ook haar passie voor yoga. Eerst als fervent beoefenaar en student, en later ook als docent, heeft zij de diepe helende kracht van yoga mogen ervaren. Inmiddels richt ze zich als yoga- en meditatielerares, en gecertificeerde yogatherapeute op het ondersteunen van anderen op hun reis naar een groter fysiek, mentaal-emotioneel en spiritueel welzijn. Om zo een betere integratie tussen onze ‘binnen’- en ‘buitenwereld’ te brengen.

Burcin Ozyurek

I met yoga in 1999 in istanbul, it was a weekly practice which brought a significant tranquility to my life. when i moved to amsterdam in 2005, i wanted to continue my life sharing this beautiful teaching of yoga. i have started my trainings with hatha and continued with yin, vinyasa, prenatal & postnatal teacher trainings. the yoga therapy approach have a big impact on my teaching and how i observe any individual need through out the class.

Yoga docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Heidi

Yoga

Burcin

Mindfulness, Yoga

Laura

Yoga

Gretchen

Yoga

Veronika

Mindfulness, Yoga

Claudia

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

 • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
 • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.