Francesca

Yoga

Francesca, muzikant van beroep, ontdekte yoga – of beter gezegd, yoga vond haar – slechts met tegenzin, en had niet verwacht dat het haar leven zo volledig zou veranderen. Een paar jaar later ontdekte ze Iyengar yoga, en haar leven nam nog een onverwachte wending toen ze de lerarenopleiding volgde bij Delilah King en Rembert Petrus in Amsterdam. Ze behaalde in 2018 haar certificaat Niveau 1 en geeft les op verschillende scholen in Utrecht en Amsterdam. Bovenal houdt Francesca ervan om student te zijn, ze blijft lessen volgen bij senior teachers en assisteren bij medische lessen. Als ze geen yoga doet, werkt Francesca als producer en houdt ze van bakken, gebarentaal, CrossFit en achtbanen.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Judith

Yoga

Romy

Pilates

Michal

Pilates

Saoula

Adem

Ivar

Pilates

Rianne

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.