Inez

Yoga

Inez is een acroyoga-leraar, actrice, danseres en Thaise massagetherapeut. Sinds ze zich kan herinneren is ze aangetrokken tot beweging en heeft ze veel verschillende vormen en stijlen moeten verkennen. Beweging is energie die beweegt, deblokkeert, zichzelf bevrijdt en het leven tot uitdrukking brengt via het lichaam.

Haar bewegingsreis begon op 9-jarige leeftijd in het Balletconservatorium van Lissabon, waar ze een aantal jaren studeerde. Inez heeft een Bachelor in fysiek acteren van de Theater Universiteit van Amsterdam, ze is een gecertificeerd docent in zowel Acroyoga International (http://www.acroyoga.org) als Montreal Style (https://acroyoga.com), en bezit ook een certificaat in helende Thaise yogamassage en yoga.
Ze heeft als freelancer gewerkt en heeft met haar artistieke werk veel door verschillende continenten gereisd, en heeft de afgelopen jaren intensief Acroyoga-les gegeven in veel gemeenschappen in Europa. Haar liefde voor beweging en de helende krachten ervan hebben haar ertoe gebracht verschillende manieren te verkennen om toegang te krijgen tot die heilige plek waar transformatie kan plaatsvinden. Ze gelooft in delen met een open hart, waardoor er ruimte ontstaat voor verbinding, vertrouwen en intimiteit.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Manon

Yoga

Jacco

Yoga

Renske

Pilates

Michal

Yoga

Silvia

Adem

Suzan

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.