Jessica Spadacini

Yoga

Jessica is gecertificeerd Iyengar yoga niveau 1 docent. Ze begon haar reis op Bali dankzij een geweldige senior leraar die zijn liefde en kennis deelde die hij had geleerd door jarenlang oefenen met BSK Iyengar zelf. Vanaf die dag zette ze zich in voor deze methode en zocht ze in Amsterdam naar leraren waar ze dagelijks door geïnspireerd zou worden, en zo vond ze een fantastische gemeenschap.

Sinds ze lerares is, werkt ze graag met alle soorten lichamen om de verschillen te begrijpen die ons zo uniek maken. Ze gebruikt op een creatieve manier rekwisieten om yoga voor iedereen toegankelijk te maken. Ze streeft naar een betere afstemming en ondersteunt studenten met blessures en stijfheden in lichaam en geest, altijd met een kleine glimlach.

Ze is ook een gemeenschapsleider in voortdurende verkenning van het zelf en het zelf in relatie tot anderen door de beoefening van yoga en inclusie.
Yoga is voor haar innerlijk werk, dat heeft geholpen toegang te krijgen tot nieuwe manieren van leven die eenvoud, gronding en tevredenheid omvatten. Ze hoopt haar studenten, zowel op als naast de mat, elke dag met deze principes te inspireren.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Inez

Aerial, Yoga

Nadine

Pilates

Matilde

Yoga

Chaska

Pilates

Helene

Adem, Yoga

Elske

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.