Anna

Pilates

Mijn naam is Anna Valentini en ik ben een hedendaagse danseres en Pilates-instructeur.

Ik begon met dansen toen ik 6 was, deed aan Caribisch dansen en begon mijn hedendaagse dansopleiding toen ik 14 was. Tijdens mijn dansopleiding en optredens wijdde ik mezelf aan het opbouwen van een lichaam dat sterk maar ook flexibel was, zoals mijn beroep vereist. Dus begon ik te trainen in een sportschool en Pilates te beoefenen. Wat begon als een behoefte, werd passie, en wat alleen maar passie was, werd een baan: na het behalen van een Pilates Matwork Instructor Certification, begon ik te werken in sportscholen, studio’s en privé, met individuele en groepslessen.

Ik geef er de voorkeur aan om vloeiende bewegingen van oefeningen te creëren, zoals een danschoreografie, met elk zijn eigen variaties: van beginner tot expert, iedereen kan de les op zijn eigen niveau volgen, en ik ga ook rond om iedereen te helpen de oefening op de juiste manier uitvoeren, om er volledig van te profiteren.

Ik hou net zoveel van lesgeven als van dansen en sporten, omdat ik door het te doen het leven van andere mensen echt kan verbeteren, mijn energie kan inbrengen en mensen kan inspireren om constant de beste versie van zichzelf te zijn.

Tot ziens in mijn volgende les!

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Ivar portrait

Adem

Ivar

Screenshot_20220816-155638_Gallery

Yoga

Guendalina

Jessica Spadacini portrait

Yoga

Jessica Spadacini

Cleo_Kwaaitaal_portrait

Pilates, Yoga

Cleo

heidi portrait

Yoga

Heidi

Federica portrait

Pilates

Federica

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.