Nieuw boekingssysteem

Lara

Yoga

Sinds een jaar of 10 is yoga een groot onderdeel van mijn dagelijks bestaan. Ik ontdekte yoga tijdens mijn tijd op de dansacademie en het veranderde mijn hele kijk op beweging. De eenheid die ik tijdens yoga in mijn lijf, adem en hoofd voel helpt mij enorm me geaard en in balans te voelen. Na jaren yogalessen te hebben gevolgd heb ik in 2017 mijn 200hrs Yoga teacher training afgerond in Goa, India.

Yoga is één van de weinige manieren om mijn drukke hoofd tot kalmte te manen en om in het “nu” te zijn. Alleen nú. Voor mij is dat waar mijn lessen om gaan: met een creatieve flow nodig ik je uit om alles wat je doorgaans bezighoudt en afleidt bij de deur achter te laten, en in het nú te zijn. Samen, hier en nu.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

costanza teacher

Yoga

Costanza

susanne-hameleers-portrait

Yoga

Susanne

Adelya-Zakirova_portrait

Pilates

Adelya

Margaret-portrait

Pilates

Margaret

Luca portrait

Yoga

Luca

Laura-Bohn_portrait

Mindfulness, Yoga

Laura

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.