Sjan

Yoga

Hoewel yoga door de jaren heen een steeds belangrijker onderdeel van mijn leven werd, was het tot vijf jaar geleden nooit bij me opgekomen om zelf les te gaan geven. Voor een groep staan, mezelf laten zien, no thanks. Maar toen mijn vaste yogaschool in 2018 een vinyasa teacher training aankondigde, liet dit me op de een of andere manier niet los. Ik schreef me op het laatste moment in, en gelukkig maar!

Lesgeven brengt me heel veel plezier en voldoening. Na de vinyasa teacher training ben ik me gaan verdiepen in andere vormen van yoga en momenteel ben ik erg gegrepen door yin yoga en yoga nidra, al dan niet in combinatie met elkaar. Daarnaast ben ik sinds een paar jaar bezig met opleidingen in energiewerk, en ook daar haal ik inspiratie vandaan die ik in m’n lessen gebruik.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Gretchen_Garnet_portrait

Yoga

Gretchen

Teresa portrait kopie

Pilates

Teresa

Krishna Borgers

Mindfulness, Yoga

Krishna

image0

Yoga

Jelka

stefania_montemurro_portrait

Mindfulness, Yoga

Stefania

Marco-Rodie-portrait

Yoga

Marco

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.