Elske

Adem, Yoga

In mijn lessen neem ik je graag mee op reis naar diepere lagen van je bewustzijn, ondersteund door een mooie soundtrack, met je ademhaling als kompas. Alle niveaus zijn welkom. Het gaat er niet om hoe lenig je bent, maar hoe je omgaat met de weerstand die je zal tegenkomen tijdens de yoga beoefening. Alle verandering begint bij bewustwording. Zo is dat wat je bij jezelf tegenkomt op de mat vaak een afspiegeling zijn van hoe je door het leven beweegt. Ik vind het heel belangrijk in mijn lessen om een veilige sfeer te creëren waarin je je vrij voelt en je kunt openstellen om op zelfonderzoek te gaan.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd in vinyasa yoga, yin yoga, mindfulness en meditatie en ben ook gecertificeerd ademcoach.

Bij Thrive geef ik naast yogalessen ook ademlessen en ademcirkels.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Jessica

Yoga

Silvia

Pilates

Federica

Yoga

Julia

Pilates, Yoga

Arabelle

Pilates

Anna

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.