Hilt

Pilates, Yoga

Ik ben Hilt De Vos en heb 23 jaar professioneel gewerkt als actrice -performer en danser. In deze tijd ben ik mij steeds blijven verdiepen in pilates en yoga omdat ik ontdekte hoe belangrijk het is dat je lijf en geest samenwerken.

Pilates is een ideale methode om bewuster te worden hoe je spieren werken. Je gaat je core versterken waardoor je meer levenskracht (energie) gaat ervaren en een betere lichaamshouding.

Yoga zowel als pilates is een manier om steeds meer verbinding te krijgen tussen geest en lichaam. Bij yoga ligt de focus meer op flexibiliteit en het ervaren van wat stilte met je doet. Bij beide speelt de ademhaling de belangrijkste rol.

Na zoveel jaren lesgeven blijft het me fascineren dat je steeds meer en dieper je lichaam kan ervaren en wat dat doet met je geest. Het is een feest om dit met jullie te mogen delen. Toegankelijk voor iedereen Wat voor mij belangrijk is in lesgeven is het plezier en met humor. 

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Inez

Yoga

Julia

Aerial, Yoga

Nadine

Yoga

Dimitra

Yoga

Judith

Yoga

Jaime

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.