Marens

Pilates

Leuk dat je er bent!
Pilates weeft zich al jaren als rode draad door mijn leven en toen Thrive Yoga op IJburg haar deuren opende ben ik daar Pilates-lessen gaan volgen naast mijn werk als office manager. In 2018 merkte ik dat ik een goede work-life balans miste en heb ik ervoor gekozen om het roer om te gooien. De keuze om pilates docent te worden was een natuurlijke stap en bij BASI Pilates Academy in Amsterdam heb ik mijn opleiding afgerond. Hoe leuk is het om vervolgens docent bij Thrive te zijn!
Jij bent het middelpunt van mijn les. Ieder mens heeft een ander lichaam en ik zal altijd mijn best doen om je te helpen bij het realiseren van jouw doelen. Of je nu een beginner bent of een gevorderde, mijn lessen dagen je uit om telkens het beste uit jezelf te halen.
Als jij na de les blij naar huis gaat, dan ga ik dat ook!

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Marco

Pilates

Mirjam

Yoga

Marieke

Yoga

Jaime

Aerial, Yoga

Jo

Yoga

Judith

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.