Patrizia

Yoga

Patrizia is yoga docent en volgt de Iyengar-methode al meer dan 25 jaar. Ze studeerde af in 2002 en heeft een Intermediate Level 3-certificaat
 
Zij volgt door de jaren heen regelmatig lessen bij leraren die internationaal in hoog aanzien staan, waaronder bij de Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute (RIMYI) in Pune, India, bij de familie Iyengar. Ook bij andere docenten zoals Patricia Walden, Eyal Shifroni, Rita Keller en Sheila Haswell volgt Patrizia workshops. Zij rondde de verdiepings-cursus ” Remedial yoga” af, gegeven door Stephanie Quirk in 2012 en de 4-modules Yoga Sūtras-cursus “The gift of consciousness: Patañjali’s Yoga Sutras” met Gitte Bechsgaard en Sheila Haswell in 2019.
 
Patrizia werkt met aandacht en precisie voor de verschillende delen van het lichaam in een yogahouding.  Zij nodigt je uit om een ​​reis door het lichaam te volgen met een vleugje ironie. Zij vindt het belangrijk om asana’s bewust ‘op te bouwen’ en deze vervolgens geleidelijk naar diepere niveaus te ontwikkelen. 
Naast het observeren van het lichaam en de ademhaling zorgt Patrizia graag voor een gevoel van welzijn, zonder de aandacht voor techniek te vergeten en de kennis van aanpassingen bij lichamelijke mogelijkheden en klachten. 🌸

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Pilates, Yoga

Arabelle

Yoga

Dimitra

Yoga

Minne

Yoga

Carlijn

Yoga

Manon

Yoga

Olena

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.