Elian

Yoga

In 2009 kwam ik in contact met Yoga waarna al snel Yin Yoga mijn favoriete vorm werd. Door veel meer stil te staan bij mijn lichaam en te luisteren naar de verhalen die zich daar afspelen leerde ik een andere kant van mezelf kennen. Hierdoor groeide ook de wens om meer de stilte op te zoeken in mijn leven en had ik behoefte aan verdieping. Ik wilde meer weten over de filosofie achter de yoga en volgde een Yin yoga teacher training.

Naast Yin Yoga geef ik Restorative yoga en ben ik Bewustzijnscoach. De afgelopen jaren ben ik mijn Yang bestaan steeds meer gaan aanvullen met Yin. Minder vanuit het hoofd leven en meer luisteren naar het lichaam en het hart. Met daarbij de behoefte om dit ook aan anderen door te geven. Voor mij betekent een bewust leven dat je echt weer in contact komt met jezelf en je diepere lagen met daarbij het besef dat al het moois wat er is al in jou zit. Waarbij het in contact komen met je eigen lichaam de ingang vormt. Dat is wat ik wil brengen in mijn lessen en coaching.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Renske

Pilates

Marens

Yoga

Jessica Spadacini

Pilates

Mirjam

Pilates

Federica

Yoga

Julia

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.