Marco

Yoga

In 2012 opende ik mijn eerste Thrive Yoga studio in A’dam Zeeburg en medio 2013 een tweede studio op IJburg en januari 2016 een prachtige derde studio in de Indische buurt. Thrive en Yoga zijn meer dan ooit een essentieel onderdeel van mijn leven, de filosofie vormt een belangrijke persoonlijke basis en met veel plezier deel ik de Yoga in mijn lessen. In een yogales kun je een actieve Vinyasa Flow verwachten, afgewisseld met diepe ontspanning in Yin houdingen. Geïnspireerd door Jivamukti Yoga en Yin Yoga zijn Asana (Houdingen), Meditatie, Filosofie, Muziek en Ademhaling de pijlers van mijn lessen. Maar wat ik vooral te bieden heb is mijn volle aandacht en enthousiasme wat ik iedere les met liefde deel.

In 2005 kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga. Ik had toen een drukke baan als marineofficier en zocht ontspanning en een manier om mijn lage rugklachten te verminderen. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Nyenrode en ben ik als manager binnen de overheid en het bedrijfsleven gaan werken. Ik ontdekte de afgelopen 10 jaar, stap voor stap wat een betekenisvolle levenswijze yoga is. Dat deed me in 2012 deed besluiten om mijn lopende carrière in het bedrijfsleven te stoppen en mij volledig op de Yoga te gaan richten.

Inmiddels ben ik een breed opgeleide (meer dan 1.100 uur) gecertificeerde docent in verschillende stijlen. Naast mijn initiële Vinyasa Yoga opleiding bij Svaha Yoga (Patrick Vermeulen en Gosta van Dam (500 uur))  heb ik verschillende yogastijlen beoefend in onder andere Nederland, India en Indonesie (Bali) en de Yin Yoga Opleiding gevolgd bij Yoga Garden (Anat Geiger (200 uur)) en bij de bron van Yin Yoga ‘Paul Grilley’ (100 hr VS). Wellicht mijn grootste inspiratie haal ik uit de Jivamukti Yoga stijl, waar ik in India, bij Sharon Gannon, David Life, Jules Febre en Lady Ruth mijn Jivamukti Yoga (300 uur) opleiding volgde.

Ik zie yoga in ons Westerse drukke leven als een prachtig gereedschap om de kwaliteit van je even te verbeteren. Yoga heeft mij een sterke impuls gegeven in de wijze waarop ik krachtig en mensgericht leiderschap kon tonen in mijn carrière. Tevens heeft yoga mij gevormd tot wie ik nu ben als mens. Voor mij vormt yoga de basis voor een gelukkig, harmonieus en succesvol leven, dat ik ieder ander toewens!

Luister hier naar radio interview met Marco over Thrive Yoga (opening Zeeburg studio 2012).

 

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Carol

Yoga

Gretchen

Yoga

Burcin

Yoga

Guendalina

Yoga

Sofia

Pilates

Federica

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.