Sanne

Mindfulness, Yoga

Voor mij betekend yoga het maken van verbinding, er zijn voor jezelf en het creëren van ruimte. Met die ruimte zijn we in staat om de schoonheid om ons heen te zien, in anderen en in jezelf. In mijn lessen gebruik ik de yoga filosofie om studenten te laten reflecteren en hun aandacht naar binnen richten en contact maken met hun hoofd, lichaam en hart zodat ze de yoga practice kunnen doen vanuit een plek van compassie.

In mijn vinyasa lessen streef ik naar een creatieve mix van een dynamische en een rustige flow waardoor er een fijne balans ontstaat tussen inspanning en ontspanning.

Sinds 2018 maakt Sanne deel uit van het docententeam van de Thrive Yoga Opleidingen. Sanne is breed georiënteerd en opgeleid, 500hr geregistreerd yoga alliance yoga docent. Ze heeft vinyasa trainingen gedaan in Costa Rica bij Frog Lotus International en haar functionele yoga kennis ontwikkeld bij Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil. Verder heeft ze verdiepende trainingen gedaan bij Coral Brown (Prana Flow). Yin yoga en mindfulness opleidingen volgde ze bij Paul en Suzee Grilley, Skadi van Paaschen & Johan Noorloos, Anat Geiger, Sarah Powers, Bernie Clark en Jo Phee.

 

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Krishna Borgers

Mindfulness, Yoga

Krishna

portrait Jessica kopie

Yoga

Jessica

julia_szalai_portrait

Yoga

Julia

susanne-hameleers-portrait

Yoga

Susanne

Rianne pose

Pilates

Rianne

portrait Karin

Pilates, Yoga

Karin

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.