Sanne

Mindfulness, Yoga

Voor Sanne betekent yoga het maken van verbinding, er zijn voor jezelf en het creëren van ruimte. Met die ruimte zijn we in staat om de schoonheid om ons heen te zien, in anderen en onszelf. In haar lessen zet Sanne de yogafilosofie in om studenten te laten reflecteren, hun aandacht naar binnen richten en contact te maken met hoofd, lichaam en hart. Zo leren studenten hun yoga practice (en in het verlengde het dagelijks leven) te benaderen vanuit een plek van compassie.

Sinds 2018 maakt Sanne deel uit van het docententeam van de Thrive Yoga Opleidingen. Sanne is breed georiënteerd en een veelzijdig opgeleide 500hr geregistreerd YA yoga docent. Ze heeft verschillende yin en vinyasa trainingen gedaan en haar kennis ontwikkeld bij de grondleggers van Yin yoga Paul en Suzee Grilley, Bernie Clark. Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil, Jo Phee en Sarah Powers. Ze blijft zichzelf ontwikkelen door jaarlijkse trainingen en retreats te volgen bij haar leraren. Zo heeft zij bijvoorbeeld een wandelcoaching opleiding gevolgd en volgt ze regelmatig stilteretreats bij Boeddhistische leraren. 

“Ik behandel tijdens mijn yin lessen mindfulness, meditatie en ontspanningstechnieken zodat je de rust ervaart om meer in contact te komen met jezelf. Ik stimuleert je om je aandacht in het moment te brengen zodat je bewust wordt van de signalen die jouw lichaam je geeft en je goed kunt voelen wat je nodig hebt. 

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Pilates

Marens

Aerial, Pilates, Yoga

Jes

Pilates

Teresa

Pilates, Yoga

Reut

Yoga

Jelka

Yoga

Silvia

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.