Silvia

Yoga

Silvia kwam voor het eerst in aanraking met Iyengar Yoga in 2006, toen ze een professionele hedendaagse dansschool bezocht. Sindsdien oefent ze met passie en toewijding. In 2021 studeert zij af als Level 1 Iyengar yoga docent.

Ze is altijd gefascineerd geweest door menselijke fysieke en mentale processen en vond in yoga haar belichaming van keuzevrijheid, een hulpmiddel om het hele zelf te onderzoeken: geest, lichaam en ziel.

Sinds 2019 studeert ze regelmatig bij PhD Gitte Bechsgaard, om haar kennis van de Yoga Sutra’s van Patanjali en zowel de Vedische filosofie als astrologie te verdiepen. Zij is een toegewijde NVC (Geweldloze Communicatie) mediator, trainer en praktijkbeoefenaar. Ze houdt ervan om de yogafilosofie en NVC met elkaar te verweven om bij te dragen aan de empowerment en bevrijding van anderen.

In haar lessen kun je verwachten dat je hard en nauwkeurig werkt om te spelen met de oneindige mogelijkheden van het lichaam

“Penetration of our mind is our goal, but in the beginning to set things in motion, there is no substitute for sweat” B.K.S. Iyengar, Light on life.

 

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Aerial, Yoga

Shamio

Yoga

Burcin

Yoga

Gretchen

Yoga

Marieke

Yoga

Renske

Pilates

Rianne

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.