Jady

Yoga

Na 19 jaar klassiek ballet en een bedrijf in muzikale show evenementen kreeg ik te maken met een burn-out. Gelukkig hebben yoga- en mindfulness-oefeningen me geholpen mijn innerlijke zelf en kracht te vinden om mijn leven weer op de rails te krijgen. Nu maakt het deel uit van mijn dagelijkse routine, om voor mijn lichaam en ziel te zorgen door middel van gezonde gewoonten en voedzaam voedsel. Ik besloot mijn leven te veranderen en werd Yin & Vinyasa yogaleraar om deze prachtige oefeningen met anderen te delen om hen te helpen hun natuurlijke balans terug te vinden.

In mijn lessen deel ik graag over een intentioneel leven door middel van yoga: beweging, mindfulness, ademwerk, persoonlijke groei, zelfzorg/liefde en nog veel meer. Ik ben super enthousiast om de lessen te delen die ik heb geleerd, hoe ik anderen kan aanmoedigen om ook hun leven op de meest positieve manier te leven. Ik voel me zo gezegend dat ik dit werk mag doen. Laten we dit samen doen en ons blijven inzetten om deel uit te maken van de verandering vol liefde en plezier die je in de wereld wilt zien en ervan te genieten!

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Aerial, Yoga

Nadine

Mindfulness, Yoga

Jorinde

Adem

Ivar

Yoga

Patrizia

Yoga

Carlijn

Pilates

Saoula

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.