Renske

Yoga

In mijn yogalessen combineer ik graag verschillende elementen van yoga, filosofie en mindfulness op een aardende maar ook leuke manier. Mijn sequenties zijn altijd geïnspireerd door een filosofisch thema of fysiek focuspunt en ik maak graag muziekafspeellijsten die de praktijk aanvullen. Na elke les zou ik willen dat mijn studenten zich een beetje rustiger, een beetje meer gegrond en een beetje sterker voelen om met het leven om te gaan. Omdat ik geloof dat als we leren liefdevoller naar onszelf te zijn, we een gelukkiger, vriendelijker wereld zullen creëren.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Jelka

Yoga

Julia

Yoga

Carlijn

Yoga

Jacco

Yoga

Romy

Yoga

Elian

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.