Chantalle

Yoga

In 2009 kwam yoga in mijn leven. Na jaren van beoefening in verschillende yoga-stijlen, was een burn-out voor mij het omslagpunt om een yoga-opleiding te volgen, zowel ter verdieping van mijn eigen practice als om les te geven. Opgegroeid in een deels Indiase familie, voelt de yogafilosofie voor mij als een tweede natuur.

In mijn lessen nodig ik je uit om vrij te bewegen en de (onbewuste) beperkingen van je mind te verkennen. Naast yoga houd ik van zingen, muziek maken en dansen. Ook werk ik met ceremoniële cacao en geef ik klankreizen. Mijn intentie is om je te helpen weer in contact te komen met je innerlijke Zelf, zodat je kalm, verbonden en vol levensenergie de studio verlaat.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Ana

Yoga

Renske

Adem

Suzan

Pilates

Helene

Yoga

Maria

Yoga

Burcin

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.