Rianne

Pilates

Mijn naam is Rianne Ruinard Fatels. Ik geef sinds 2016 met veel plezier bij verschillende sport en Yogascholen les. Ik geef verschillende soorten Yoga, Pilates en Yogalates en heb sinds 2016 verschillende opleidingen en bijscholingen gevolgd. Ik ben gewend met verschillende doelgroepen te werken (o.a. zwangeren, senioren etc.). Nieuwsgierig geworden? Ontmoet ik je graag binnenkort een keertje bij Thrive Yoga op de mat.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Elske_Steen_portret

Adem, Yoga

Elske

Elian Yin kopie

Yoga

Elian

Jes portrait

Pilates, Yoga

Jes

mathilde portrait

Pilates

Matilde

hilt-De-Vos-foto-

Pilates, Yoga

Hilt

katrin_stillig_portrait

Yoga

Katrin

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.