Romy

Yoga

Ik ben Romy, vinyasa yogadocent en kinder mindfulnesstrainer. Yoga heeft een enorme verrijking aan mijn leven gegeven sinds ik er voor het eerst contact mee kwam tijdens een ongeplande wandelvakantie in Nepal, het smaakte naar meer en deed 2 jaar later mijn 200H RTC YTTC. Sinds 2020 geef ik met zoveel plezier en passie lessen over de hele wereld, veel in Nepal wat sinds die ene vakantie een tweede thuis is geworden. Maar ook zette ik begin 2020 mijn eigen yogashala op in het zuiden van Portugal waar ik locals, vakantie- & retraite gangers heb mogen ontvangen.

In mijn lessen geef ik veel aandacht aan structuur, uitdaging en rust om zo een beentje bij te dragen aan stressvermindering en een gezonde body & mind balans.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Mindfulness, Yoga

Jorinde

Yoga

Vera

Pilates, Yoga

Hilt

Yoga

Olena

Yoga

Marco

Pilates

Matilde

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.