Cristina

Yoga

Cristina is een Iyengar Yoga-lerares met een Intermediate Level 2-certificering. Ze studeerde en beoefende Iyengar Yoga-therapie bij Stephanie Quirk en Iyengar Yoga-zwangerschap bij Rita Keller. Sinds 2004 reist ze regelmatig naar het Iyengar Yoga Instituut in Pune RIYMI in India. Zij heeft in 2018 de Medische Basiskennis Opleiding in Amsterdam gevolgd bij Con Amore.

In de afgelopen 12 jaar is ze afgestudeerd en werkt ze als Ayurveda-beoefenaar en geeft ze Ayurveda-consulten en genezende behandelingen. Ze studeert momenteel om Vedische Astroloog (Jyotisha) te worden.

Met een diepe liefde voor de wijsheid van de Veda’s (yogafilosofie) is het haar passie om haar studenten en cliënten te helpen diep te ontspannen en hun eigen essentie te vinden om ten volle van het leven te genieten. Cristina heeft een diepe passie voor devotionele muziek en mantrabeoefening en zingen als hulpmiddelen om haar spirituele beoefening te verbeteren.

Haar lesgeven is speels en vrolijk uitdagend. Ze moedigt haar studenten aan om het lichaam op onconventionele manieren te bewegen, om de geest te openen voor de diepste lagen van bewustzijn, waar persoonlijke genezing plaatsvindt, zowel fysiek als emotioneel.

In haar beoefening en lesgeven houdt ze ervan om dieper in de uitgestrekte oceaan van yogawijsheid te duiken, waarbij ze de drie Vedische zusterwetenschappen integreert: Yoga, Ayurveda en Jyotisha.

Samen vullen ze elkaar aan en omhelzen ze elkaar voor het doel van Moksha, Bevrijding van materiële conditionering. Kom meedoen met een van haar lessen en maak je eigen ervaring!

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Jessica

Yoga

Olena

Yoga

Silvia

Pilates

Saoula

Yoga

Sid

Yoga

Vera

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.