Chaska

Yoga

Op mijn zestiende kwam ik op aanraden van een familielid voor het eerst op de mat bij tieneryogalessen hier in Amsterdam. Ik kampte op dat moment met veel (faal)angst en stressklachten en was erg op zoek naar een plek die mij lichter zou doen voelen. Die eerste les klikte er iets en inmiddels tien jaar later heb ik zelf door de jaren heen mogen ervaren hoe veel goeds de filosofie en beoefening van yoga mentaal en fysiek kan brengen. Mijn mat is een plek waar ik altijd naar terugkeer en begin dit jaar heb ik de kans gehad om mijn Hatha/Vinyasa docentenopleiding te mogen afronden in Bali, een eiland met een bijzondere plek in mijn hart.
In mijn lessen vind ik het van belang dat mijn studenten zich gezien voelen en dat we samen een veilige ruimte creeeren om naar binnen te keren en te verbinden met onszelf. De kracht van Pranayama oefeningen en de connectie tussen beweging en ademhaling staan daarbij altijd centraal. Met oog voor het individu en waar dat wenselijk is ook zachte aanpassingen, geniet ik ervan om te zien hoe studenten gedurende de les gronden in hun eigen lichaam en steeds meer uit de Asanas halen.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Pilates, Yoga

Hilt

Aerial, Yoga

Jo

Pilates

Matilde

Pilates

Helene

Yoga

Julia

Yoga

Rachele

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.