Julia

Yoga

Ik ben prenatal en postnatal yogadocent, bij Thrive geef ik prenatal en restorative yogalessen.

Mijn belangrijkste focus bij het lesgeven is het creëren van een veilige en aanmoedigende sfeer waarin iedereen zijn eigen niveau van comfort kan verkennen en misschien iets nieuws over zijn lichaam kan ontdekken. Door mijn werk als doula en als verloskundige in opleiding ben ik gepassioneerd over het ondersteunen van vrouwen bij alle aspecten van levensveranderende gebeurtenissen.

Mijn restorative lessen zijn geschikt voor mensen die herstellen van blessures, die een heel langzame practice willen om hun hoofd leeg te maken en zich weer te verbinden met hun lichaam. Mijn prenatale yogalessen zijn geschikt vanaf het tweede trimester, voor een langzame en veilige beoefening met aandacht voor ademwerk en het loslaten van stress.

Ik vind lichaamsbewustzijn bijzonder belangrijk tijdens de zwangerschap. Ik geloof echt dat het begrijpen van wat er in je veranderende lichaam gebeurt en het daadwerkelijk ervaren van deze veranderingen door te bewegen een enorme invloed kan hebben, niet alleen op het geboorteproces zelf, maar ook op hoe je de overgang naar het moederschap ervaart. 

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Aerial, Pilates, Yoga

Jes

Mindfulness, Yoga

Claudia

Pilates, Yoga

Mariska

Yoga

Romy

Yoga

Cristina

Pilates

Marens

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.