Mariska

Pilates, Yoga

Ik ben in aanraking gekomen met Pilates en Yoga via mijn carrière als performer en docent in Oriëntaalse dans en Indiase Tempeldans. Mijn interesse in Pilates en Yoga werd aanvankelijk gewekt doordat beiden mijn dans “voedden” op zoveel manieren. En toen ik Pilates en Yoga les ging geven bleek het andersom ook het geval te zijn. En daarbij hadden beiden een positieve invloed op mijn dagelijks leven: de verbeteringen van houding en coördinatie, het efficiënter omgaan met het lichaam, het bewust gebruiken van de adem, betere aarding, het laten doorstromen van energie, het werken met de chakra’s en het soepeler en sterker maken van het lichaam. Een interessant ontdekkingsproces wat ik fijn om te delen met anderen in mijn lessen.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Screenshot_20220816-155638_Gallery

Yoga

Guendalina

hilt-De-Vos-foto-

Pilates, Yoga

Hilt

Mel5a Thrive Yoga kopie

Pilates

Melanie

Beatrice portrait

Yoga

Beatrice

IMG-7221

Pilates, Yoga

Reut

susanne-hameleers-portrait

Yoga

Susanne

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.