Jacco

Yoga

Jacco is een bevlogen beoefenaar van Iyengar yoga met meer dan 25 jaar ervaring op de mat. Hij is sinds 2003 gecertificeerd als Iyengar leraar. Hij vindt inspiratie door regelmatig workshops te volgen bij Christian Pisano, de enige leraar in Europa die persoonlijk van Mr. Iyengar een Senior Advanced status heeft gekregen.
Daarnaast is Jacco sinds een paar jaar Rebalancing® lichaamswerker. Rebalancing is een vorm van zelfonderzoek en begeleide meditatie middels een gefocuste en diepe, trage aanraking. Je kunt bij Thrive deze sessies boeken.

In zijn yogalessen combineert hij stevig werken met zachtheid. Hij heeft diep inzicht in het oefenproces en helpt jou daar graag mee. Hij vindt steeds manieren om je uit te dagen en mee te nemen op onontgonnen terrein. En in zijn lessen wordt gelachen.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Pilates, Yoga

Mariska

Yoga

Carlijn

Yoga

Marieke

Yoga

Jelka

Mindfulness, Yoga

Stefania

Yoga

Elian

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.