Jacco

Yoga

Jacco is een bevlogen beoefenaar van Iyengar yoga met meer dan 25 jaar ervaring op de mat. Hij is sinds 2003 gecertificeerd als Iyengar leraar. Hij vindt inspiratie door regelmatig workshops te volgen bij Christian Pisano, de enige leraar in Europa die een Senior Advanced status heeft gekregen van Mr. Iyengar persoonlijk. Daarnaast is Jacco Rebalancing® lichaamswerker.

In zijn yogalessen combineert hij hard werken met zachtheid. Hij heeft inzicht in jouw oefenproces en helpt je daarmee. Hij vindt steeds manieren om je uit te dagen en mee te nemen op onontgonnen terrein. En in zijn lessen wordt gelachen.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Marens portret

Pilates

Marens

Dafne Visser yoga portrait

Yoga

Dafne

Gretchen_Garnet_portrait

Yoga

Gretchen

20200503_150012

Pilates

Noa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yoga

Nadine

Sven portrait

Yoga

Sven

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.