Sofia

Yoga

Hallo, ik ben Sofia, een Vinyasa en Restorative Yoga-docent en een yogatherapeut in opleiding.

Yoga kwam in mijn leven toen ik in een veeleisende zakelijke baan werkte, waar ik het gevoel had dat ik niet meer kon ademen. Hoe meer ik me kon openstellen voor mijn eigen adem en mijn innerlijke zelf, hoe meer gefascineerd ik werd naar de filosofie achter yoga. En deze fascinatie groeit en groeit. Nu ik een levenslange student ben, is het mijn doel als ik les geef, om de studenten in staat te stellen uit hun hoofd te gaan en meer in zichzelf te zijn. Ik geloof er sterk in dat yoga gaat over sterk op je voeten staan. Om dat te bereiken gebruik ik tijdens de lessen ademhalingsoefeningen die aansluiten bij asana’s, yogafilosofie en meditatie. En omdat poëzie een van mijn passies is, kun je aan het eind van de les af en toe een gedichtje verwachten.

Tot snel op de mat!

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Jaime

Yoga

Emilie

Yoga

Manon

Pilates

Anna

Pilates

Mirjam

Mindfulness, Yoga

Jorinde

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.