Susanne

Yoga

Susanne woont en werkt in Amsterdam. Ze is bevoegd yoga docent en geeft: vinyasa, easy flow, hotflow, Yin yoga en kinderyoga.

“Yoga is voor mij een manier van leven geworden: liefde voor mijn lichaam door het te voeden met positieve aandacht, adem en gezonde voeding. Gestuurd door de adem te genieten van bewegen, je grenzen respecteren, je gedachten voorbij laten drijven en ervaren wat dit je lichaam en geest geeft. Yoga is mijn liefde en mijn passie ik raak nooit uitgeleerd. Het is een geschenk om de helende kracht van yoga in mijn lessen met anderen te mogen delen.”

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Ivar portrait

Adem

Ivar

Iryna-Odessa-portrait

Yoga

Iryna

Renske

Yoga

Renske

myrthe portrait

Yoga

Myrthe

jagodalasota profiel

Pilates

Jagoda

portrait Karin

Pilates, Yoga

Karin

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.