Cleo

Pilates, Yoga

“Mijn fascinatie voor het bewegend lichaam komt voort uit mijn danscarrière.”

Afgestudeerd aan de opleiding Klassieke Dans aan het Koninklijk Conservatorium heb ik 15 jaar gedanst in klassieke en moderne dansgezelschappen.

Na mijn podium carrière werd ik dans docente aan diverse instituten. Inmiddels geef ik zo’n 14 jaar met veel liefde les. Om mijn kennis te verbreden ben ik in 2010 met de Opleiding (Polestar) Pilates begonnen. Deze opleiding heeft me veel inzicht gegeven. Inzicht in hoe bewegingen tot stand komen, en hoe deze bewegingen te trainen met het gebruik van de juiste spieren.Het was een Eyeopener voor me! En toepasbaar op alle bewegingslessen die ik op dat moment al gaf.

Inmiddels is ook Pilates niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik draag het met veel plezier over aan anderen in mijn lessen en train zelf om fit te blijven. Het contact met mensen het samen zijn in een studio en mensen te helpen met het vinden van hun kracht geeft me veel voldoening!

Doel van mijn lessen is om een sterk en soepel lichaam te creëren en te onderhouden. Een fit lichaam gaat langer mee, voorkomt blessures en is een perfecte basis voor alle andere bewegingsvormen zoals sport en yoga.

De lessen bestaan uit de volgende onderdelen

  • Opwarming, om de bloeddoorstroming te activeren en het weefsel rond de spieren soepeler te maken.
  • Core versterkende oefeningen om stabiliteit en coördinatie te trainen.
  • Schouder, arm en been oefeningen om gewrichten en spieren soepeler en sterker te maken.
  • Stretchen voor souplesse
  • Balans, coördineren van spanning en ontspanning,

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Sofia

Yoga

Vera

Yoga

Silvia

Yoga

Maria

Yoga

Gretchen

Pilates

Saoula

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.