Marta

Yoga

Marta moedigt je aan om naar je lichaam te luisteren, je ermee te verbinden en van daaruit verder te gaan met je yoga practice.
Muziek, glimlachen en positieve energie zijn de elementen die je zult vinden in haar Yang-lessen. Verwacht in creatieve reeksen te bewegen en je ademhaling je bewegingen te laten leiden.
Als het gaat om langzamere oefeningen, begeleidt Marta je graag in diep ontspannende en herstellende sessies waar je de kans krijgt om jezelf volledig op te laden.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Jorinde Verzijl 2022

Mindfulness, Yoga

Jorinde

Gretchen_Garnet_portrait

Yoga

Gretchen

Anna Valentini portrait

Pilates

Anna

portrait natalie

Yoga

Nathalie

Francesca portrait

Yoga

Francesca

Dafne Visser yoga portrait

Yoga

Dafne

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.