Wouter

Energiewerk, Klachtgericht, Ontspanning, Tuina, Voetreflex, Zwangerschap

Ik geef bij ‘Thrive’ verschillende massagevormen (ontspanning, deep tissue, energetisch en zwangerschapsmassage), maar mijn basis is de Tuina (een Chinese lichaamsmassage) en de voetreflexmassage (westers & Chinees) die ik ook combineer. De Tuina kan ingezet worden voor een diepe ontspanningsmassage, een therapeutische massage voor niet chronische, tijdelijke klachten, een Chinese variant op de deep tissue en een zwangerschapsmassage.

Wat Tuina uniek maakt is de combinatie van acupressuur (de energetische massage van acupunctuurpunten), een scala aan Chinese massagetechnieken en lichaamsmanipulaties. Daarnaast gebruik ik het vaak ook als lichaamsscan om potentieel aanwezige klachten op te sporen. Voor de voetreflexmassage praktiseer ik een speciale combinatie van de westerse & Chinese methodes. Ik werk hierbij zowel op de meridianen op de onderbenen en voeten als op de westerse reflexzones op de voeten. Mijn specialisaties hierin zijn een de-stress massage en een zwangerschapsmassage.

Mijn achtergrond als massagetherapeut is in de Traditionele Chinese Geneeskunde, waarbij ik me ook heb gespecialiseerd in de Chinese acupunctuur. Daarnaast geef ik Chinese stoelmassages in bedrijven. Wat ik werkelijk waardeer aan mijn werk is ‘de aanraking’ en het directe, persoonlijke contact met de ander, om daarmee te komen tot meer bewustwording in de breedste zin van het woord. Je bent meer dan welkom!

Andere masseurs

Saoula

Richard

Julia

Angie

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.