Jes

Pilates, Yoga

Mijn naam is Jes Forber en ik geef al iets meer dan 10 jaar yoga en pilatesles en al iets meer dan 3 jaar aerial yoga. Ik ben gepassioneerd door kernwerk en zorg ervoor dat ik het in al mijn lessen opneem. Ik ben ook gespecialiseerd in het behandelen van lage rugpijn, nek- en schouderpijn en het werken met vrouwen met auto-immuunziekten, endometriose en PCOS. Ik geloof deze drie prachtige disciplines; Yoga, Pilates en Aerial zijn de sleutel tot een pijnvrij lichaam en een gelukkige geest. Mijn lessen zijn uitdagend maar veilig voor alle niveaus.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Marco-Rodie-portrait

Yoga

Marco

myrthe portrait

Yoga

Myrthe

Marens portret

Pilates

Marens

arabelle1

Pilates, Yoga

Arabelle

effie_kechagia_portrait

Pilates

Effie

Rachele Chinellato

Yoga

Rachele

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.