Jorinde

Mindfulness, Yoga

Jorinde staat sinds haar 20e op de mat en geeft sinds 2014 les bij Thrive Yoga. Vanuit de zoektocht naar innerlijke heling, begon Jorinde aan haar eerste (vinyasa) yogaopleiding in 2012. Daar vond ze haar teacher Anat Geiger en in de jaren daarna volgde Jorinde alle onderdelen van de functionele yogaopleiding van destijds Yogagarden, nu The Functional Yoga Teacher Training. Ook volgde Jorinde onder andere training bij Paul & Suzee Grilley, de grondleggers van de functionele benadering en yin yoga. In 2018 werd Jorinde onderdeel van het Teacher Training Team van Thrive Yoga.

Yoga werd gedurende de afgelopen 18 jaar jaar voor Jorinde meer en meer een levenspad van diepe toewijding. Voordat haar kinderen in 2016 en 2020 ter wereld kwamen, stond Jorinde meerdere keren per week in de studio bij Anat Geiger. Na de komst van de kinderen werd yoga steeds meer een ‘home practice’ en een dagelijkse oefening in bewuste adem, liefdevolle vriendelijkheid, discipline en overgave. Yoga in het dagelijks leven werd een grote toewijding en yoga op de mat een heerlijk rustpunt.

In 2018 kwam tantrika en plant medicine teacher Deva Yama op Jorinde’s pad. Sindsdien heeft Jorinde een grote liefde voor mantra zingen, gitaar spelen, kirtan en plantmedicijn ceremonies.

Jorinde’s lessen (yin, yang en alles ertussenin) zijn een verweven geheel van asana, flow, ademwerk, filosofie en mantra zingen. Compassie, acceptatie, autonomie, creativiteit en concentratie zijn belangrijke thema’s die altijd terugkeren. Voor Jorinde draait yoga ten eerste om het leren voelen van het lichaam.  Daarna volgt, via het lichaam, de ontdekking van de binnenwereld. Het leren ervaren van het lichaam als een veld van bewustzijn.

“Het lichaam is de deur naar de binnenwereld. Met asana, ademhalingstechnieken en meditatie leer je de innerlijke toeschouwer in jezelf te versterken. Met een veerkrachtig lichaam, een heldere geest en een ontspannen hart kom je in verbinding met een groter bewustzijn en intense innerlijke vreugde.”

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Rachele

Mindfulness, Yoga

Krishna

Adem

Ivar

Pilates, Yoga

Reut

Pilates, Yoga

Arabelle

Yoga

Iryna

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.