Jorinde

Mindfulness, Yoga

Jorinde geeft les bij Thrive Yoga sinds 2014. Ze begon met yoga op haar twintigste en volgde haar eerste vinyasa yogaopleiding in 2012. Tijdens de eerste opleiding, vond ze haar teacher en mentor Anat Geiger, en in de jaren daarop volgde Jorinde alle onderdelen van de functionele yogaopleiding van destijds Yogagarden, nu The Functional Yoga Teacher Training. Daarna volgde ze onder andere training bij Paul & Suzee Grilley, de grondleggers van de functionele benadering en yin yoga. In 2018 werd Jorinde onderdeel van het Teacher Training Team van Thrive Yoga.

Yoga is integraal onderdeel van Jorinde’s dagelijks leven. Voordat haar kinderen in 2016 en 2020 ter wereld kwamen, stond ze meerdere keren per week in de studio bij Anat en in de Bikram yogazaal. Na de komst van de kinderen werd yoga nog meer een ‘home practice’ en een dagelijkse oefening in bewuste adem, liefdevolle vriendelijkheid, discipline en overgave. Yoga buiten de mat werd een grotere toewijding en yoga op de mat een heerlijk rust- en ‘verzamelpunt’.

Jorinde’s lessen zijn functioneel, dat betekent dat ieders unieke lichaam optimaal tot zijn komt in de les. Het gaat niet om het streven naar een plaatje van een houding in het hoofd, maar het leren invoelen in het lichaam. Met asana, ademhalingstechnieken en meditatie leer je de innerlijke toeschouwer in jezelf te versterken. Met een veerkrachtig lichaam, een heldere geest en een ontspannen hart kom je in verbinding met een groter bewustzijn en innerlijke vreugde.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Cecile_mertens_portrait

Mindfulness, Yoga

Cecile

mathilde portrait

Pilates

Matilde

veronika portrait

Yoga

Veronika

heidi portrait

Yoga

Heidi

Iryna-Odessa-portrait

Yoga

Iryna

Mirjam-Couvreur_portrait

Pilates

Mirjam

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.