Judith

Yoga

Tijdens mijn studententijd vond ik het heerlijk om mijn backpack om te hangen en andere culturen, talen en landen te leren kennen: extern ontdekken noemde ik dat. Met yoga kon ik mezelf intern ontdekken, ik leerde mijn ademhaling beter kennen en controleren, mijn lichaam sterker maken en angsten overwinnen. Omdat ik verdere verdieping zocht en mezelf wilde uitdagen, ben ik een opleiding gaan volgen. In 2023 rondde ik de 3-jarige Iyengar yoga opleiding af. Ik vind het superleuk om mensen een klein beetje mee te geven van het plezier wat ik uit de yoga haal, en ik verwelkom je daarom graag in mijn les!

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Mindfulness, Yoga

Krishna

Yoga

Patrizia

Yoga

Silvia

Mindfulness, Yoga

Stefania

Yoga

Minne

Adem, Yoga

Elske

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.